spot_img
HomeAUTOΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑAlfa Romeo Racing ORLEN και η Acer συνεχίζουν τις καινοτομίες

Alfa Romeo Racing ORLEN και η Acer συνεχίζουν τις καινοτομίες

Alfa Romeo Racing ORLEN και η Acer συνεχίζουν τις καινοτομίες

Η Alfa Romeo Racing ORLEN, λίγο πριν από την έναρξη της σεζόν 2020, ενισχύει τις δυνάμεις της με την πιο σύγχρονη τεχνολογία, καθώς η Acer, ο παγκόσμιος ICT leader, συμμετέχει ως επίσημος συνεργάτης.

Η Acer, η ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα των υπολογιστών υψηλής απόδοσης, με περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες στη δημιουργία καινοτόμων και προηγμένων τεχνολογιών, θα συνεισφέρει στη διάκριση της Alfa Romeo Racing ORLEN στους αγώνες της F1.

Alfa_Romeo_F1_03

Η σύνδεση μεταξύ ενός σημαντικού παίκτη στο χώρο της τεχνολογίας και μιας εταιρείας που ανταγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού υπογραμμίζει τα διάφορα σημεία επαφής μεταξύ αυτών των δύο κόσμων που δραστηριοποιούνται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων.

Ως επίσημος συνεργάτης IT hardware, η Acer θα παρέχει ConceptD workstations και οθόνες που θα χρησιμοποιηθούν στα κεντρικά γραφεία του Hinwil, στην Ελβετία, εντός και εκτός πίστας. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Acer και η Alfa Romeo Racing ORLEN θα συνεργαστούν επίσης για τη δημιουργία συναρπαστικού περιεχομένου, για το ολοένα και αυξανόμενο κοινό που ακολουθεί τις δύο εταιρείες.

Alfa_Romeo_F1_04

«Ως εταιρεία, η Sauber Motorsport μοιράζεται πολλές κοινές αξίες με την Acer. Και οι δύο εταιρείες, που ιδρύθηκαν τη δεκαετία του ’70, καινοτομούν και τελειοποιούν συνεχώς τα προϊόντα τους από την πρώτη μέρα της σύστασής τους. Αυτή η αδιάκοπη επιδίωξη αριστείας μας οδηγεί να διερευνήσουμε τις συνέργειες που μπορεί να προσφέρει μια συνεργασία όπως η δική μας με την Acer. Ανυπομονώ να μοιραστούμε την επιτυχία αυτής της σεζόν 2020.» είπε ο Frédéric Vasseur, Team Principal Alfa Romeo Racing ORLEN and CEO Sauber Motorsport AG

Alfa_Romeo_F1_05

Ο Hajo Blingen, Vice President Marketing, Acer Europe SA, δήλωσε με τη σειρά του: «Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με μια από τις δημοφιλέστερες ομάδες στην ιστορία της Φόρμουλα 1. Στην Acer φροντίζουμε να ανεβάζουμε συνεχώς τον πήχη στους υπολογιστές υψηλής απόδοσης, μία επιδίωξη που μοιραζόμαστε από κοινού με την Alfa Romeo Racing ORLEN. Για το λόγο αυτό, προσφέρουμε μοναδική καινοτομία και απόδοση χάρη στην τεχνολογία μας, από το στάδιο του σχεδιασμού του αυτοκινήτου έως και την τελική πίστα των αγώνων.»

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO