spot_img

 PAL-V Liberty

Δεν πετάει στα ύψη μόνο η τεχνολογία, αλλά και τα αυτοκίνητα, καθώς πλέον θα μπορούνε και να ίπτανται! Ο λόγος για το ιδιαίτερα εξελιγμένο  PAL-V Liberty , ένα λιλιπούτειο ελικόπτερο με χαρακτήρα αυτοκινήτου, το οποίο μπορεί και πετάει με αυτονομία 550 χιλιομέτρων, το οποίο όχι μόνον αντέχει στις αναταράξεις αλλά και στις δυνατές ριπές του αέρα, κάνοντας απόλαυση την πτήση ακόμη και για εκείνους που τις αποφεύγουν!

Σαν γυροπλάνο ή ελικόπτερο αν επιθυμείτε, το PAL-V Liberty δεν μπορεί να σβήσει εν ώρα πτήσεως καθώς ένας γυροσκοπικός ρότορας βρίσκεται σε συνεχή εγρήγορση,  γιατί τροφοδοτείται πάντα από τη ροή του αέρα η οποία εκτονώνεται και πολλαπλασιάζεται  κατά την διάρκεια της πορείας του. Ακόμα και μια απρόσμενη βλάβη που τυχόν συμβεί στον κινητήρα του δεν μπορεί να επηρεάσει την αυτόματη ενεργοποίηση του συστήματος, καθώς λόγω της ταχύτητας του ανέμου και της βαρύτητας, οι έλικες του Pal –v  θα περιστρέφονται πάντοτε με αποτέλεσμα την ανύψωση του αυτοκινήτου- ελικοπτέρου! Θα το παρομοίαζα σαν ένα ανοικτό Αλεξίπτωτο,  το οποίο δίνει πλήρη έλεγχο ακόμη και όταν σβήσει ο κινητήρας. Έτσι θα είστε απολύτως σίγουροι πως θα καταφέρετε να φτάσετε σώοι στο έδαφος κατά την διαδικασία προσγείωσης του.

unnamed

Πάντως το σύγχρονο και πανέξυπνο Pal –v Liberty φαντάζει ιδιαίτερα ελκυστικό και χαλαρωτικό , καθώς δίνει την δυνατότητα στους οδηγούς –πιλότους να χαίρονται την φύση και τις ομορφιές της ταξιδεύοντας από τν ουρανό και όχι πάνω σε κάποιο μποτιλιαρισμένο αυτοκινητόδρομο.

Οι επιβάτες του, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να καθίσουν αναπαυτικά στα καθίσματά του και να απολαύσουνε το ταξίδι σε «άλλο ουρανό και άλλα μέρη»   #lmn #auto #life #pal-v

Παντελής Τζερτζεβέλης

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO