Τεχνολογία

Με τεχνολογία BMW θα κινείται αυτόνομα η Maserati

Οι συνεργασίες υψηλής τεχνολογία δεν σταματάνε, αντίθετα εντείνονται όσο ποτέ. Τώρα ανακοινώθηκε ότι η Maserati θα είναι η πρώτη μάρκα από τον όμιλο Fiat Chrysler Automobiles η οποία θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία που αναπτύσσει τα τελευταία χρόνια η BMW για αυτόνομα οχήματα. Τη σημαντική αυτή συνεργασία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της FCA, Τζον Ελκαν κατά την ομιλία του στο Τορίνο.

Maserati_ 03

Η Maserati, κατά τους τρεις πρώτους μήνες της χρονιάς βλέπει τις πωλήσεις της να αυξάνονται κατά 32%. Και τώρα, προκειμένου να φύγει μπροστά, θα χρησιμοποιεί τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης από τον Γερμανό κατασκευαστή. Αυτή τη στιγμή δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερα στοιχεία για το ξεκίνημα αυτής της σπουδαίας συνεργασίας.

Maserati_ 04

Πάντως, για να μην πέσετε ορισμένοι από τα σύννεφα...ήδη από το 2017 η Fiat συνεργάζεται με την BMW σε πολλούς τομείς. Μάλιστα υπάρχει συνεργασία για θέματα ανάπτυξης  οχημάτων με τη θυγατρική  Waymo αλλά και την Aptiv. Για περισσότερες πληροφορίες θα αναμένουμε τις προσεχείς εβδομάδες.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok