spot_img
HomeAUTOΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑNέο γραφείο έρευνας & ανάπτυξης

Nέο γραφείο έρευνας & ανάπτυξης

Η Nissan ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας ενός νέου γραφείου, ως   υποκατάστημα του Τεχνικού Κέντρου της στην Ευρώπη (NTCE), στην Αγία Πετρούπολη. Η αποστολή του νέου γραφείου έγκειται στην ανάπτυξη οχημάτων, καθώς και στην εφαρμογή τεχνολογικών καινοτομιών για τη Ρωσική αγορά.

Από το 2005 οι μηχανικοί της Nissan στην Ρωσία,  έχουν συμβάλει σημαντικά στη διαδικασία προσαρμογής των οχημάτων της εταιρείας,  προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των Ρωσικών δρόμων και καιρικών συνθηκών.

Από τον επηρεασμό στην σχεδίαση πρωτότυπων οχημάτων, μέχρι την ψηφιακή ανάπτυξη και το λανσάρισμα  στοχευμένων προϊόντων στην αγορά, το NTCE της Ρωσίας  έχει ζωτικής σημασίας ρόλο, ως προς  την εξασφάλιση της απόδοσης των οχημάτων της Nissan. Για παράδειγμα, οι μηχανικοί του  NTCE Ρωσίας υλοποίησαν το σύστημα ERA GLONASS και συνέβαλαν στην ανάπτυξη και προσαρμογή του δημοφιλούς συστήματος Yandex.Avto για τα crossover  Nissan X-Trail και Nissan Qashqai.

Nissan Russia_ 03

Μιλώντας στην τελετή έναρξης, ο κ. Nobusuke Tokura, ανώτερος αντιπρόεδρος του NTCE, δήλωσε: “Η έναρξη λειτουργίας του νέου μας γραφείου αποτελεί απόδειξη της διαρκούς δέσμευσής μας στη Ρωσική αγορά. Ο ρόλος της Έρευνας & Ανάπτυξης είναι το κλειδί για να διασφαλιστεί ότι τα οχήματά μας είναι κατάλληλα για τις εξελισσόμενες ανάγκες των Ρώσων πελατών μας. Προσβλέπουμε σε ένα λαμπρό μέλλον καινοτομίας και επέκτασης των δυνατοτήτων μας στο NTCE, με αυτό το νέο γραφείο.”

Τα νέα διώροφα γραφεία των 4.170 τ.μ., βρίσκονται στην περιοχή Primorsky της Αγίας Πετρούπολης, κοντά στο εργοστάσιο της Nissan και διαθέτουν εργαστήρια με ειδικό εξοπλισμό,  για την πραγματοποίηση ενός  ευρέως φάσματος εργασιών επικύρωσης και έρευνας. Αυτό το κέντρο απασχολεί ήδη 120 εργαζόμενους υψηλής επιστημονικής κατάρτισης, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα επέκτασης των εργασιών του, “φιλοξενώντας” συνολικά 200 άτομα προσωπικού.

 Παράλληλα με την έρευνα αναφορικά με τις προτιμήσεις των Ρώσων  πελατών και την ανάπτυξη της γκάμας των μοντέλων της εταιρείας για την συγκεκριμένη αγορά,  το γραφείο θα είναι επίσης υπεύθυνο για  τον εντοπισμό στοιχείων και υλικών, την αύξηση της  παραγωγικής ικανότητας και του αποθέματος  των τοπικών προμηθευτών, καθώς και για την παρακολούθηση των επιμέρους δεικτών απόδοσης, ως προς  την  κατασκευή των οχημάτων. 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO