spot_img
HomeAUTOΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕτοιμάζονται 34 Polestar 1 VP

Ετοιμάζονται 34 Polestar 1 VP

Οργασμός εξελίξεων επικρατεί στις τάξεις της Polestar, καθώς το Polestar 1 VP σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ένα εμπορικό σήμα στο Volvo Car Group εξελίσσει πλαίσιο χρησιμοποιώντας ίνες άνθρακα.

Η ώθηση στην ανάπτυξη του Polestar 1 έχει αυξηθεί με την παραγωγή της πρώτης σειράς οχημάτων επαλήθευσης οδικών ελέγχων (VP) στη Σουηδία. Παράγονται για πολλούς σκοπούς, όπως για δοκιμές σύγκρουσης, για δοκιμές σε διάφορες καιρικές συνθήκες και για αξιολόγηση δρόμων. Αυτά, τα αυτοκίνητα VP αποτελούν τον πρώτο στόλο των αυτοκινήτων Polestar 1 στο δρόμο.

Δείτε την εξέλιξη του VP Polestar 1

Η κατασκευή των αυτοκινήτων αυτών, που πραγματοποιείται σε μια εξειδικευμένη μονάδα παραγωγής πρωτοτύπων στο Γκέτεμποργκ, γίνεται κατά ένα μεγάλο μέρος με το χέρι. Λειτουργεί ως η πρώτη φάση δοκιμών για την παραγωγή των πελατών της Polestar 1, τα οποία θα κατασκευαστούν στο νέο κέντρο παραγωγής Polestar στο Chengdu της Κίνας. Το πλαίσιο από  ίνες άνθρακα του Polestar 1 απαιτούσε την ανάπτυξη νέου εξαιρετικά εξειδικευμένου εξοπλισμού παραγωγής και τεχνικών κατασκευής, οι οποίες θα μεταφερθούν στο εργοστάσιο στην Κίνα και θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή των αυτοκινήτων παραγωγής.

Polestar_1_VP_ 04

“Η συναρμολόγηση των αυτοκινήτων VP σημαίνει ότι το Polestar 1 έχει κάνει το επόμενο βήμα προς την παραγωγή”, λέει ο Thomas Ingenlath, Διευθύνων Σύμβουλος της Polestar. “Αυτή η πρώτη παρτίδα 34 αυτοκινήτων θα επιτρέψει στους μηχανικούς μας να συντονίσουν τις λεπτότερες για την τελική παραγωγή του αυτοκινήτου, εξασφαλίζοντας ότι το Polestar 1 θα είναι τέλειο όταν αρχίζουμε να παράγουμε αυτοκίνητα πελατών στα μέσα του επόμενου έτους”.

Η παραγωγή του Polestar 1 σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ένα εμπορικό σήμα στο Volvo Car Group έχει διερευνήσει την κατασκευή ινών άνθρακα. Τα αυτοκίνητα VP έχουν επιτρέψει στους μηχανικούς να σχεδιάζουν, να δοκιμάζουν και να εκτελούν περίπλοκες κατασκευαστικές διαδικασίες με θετικά αποτελέσματα.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO