fbpx

Τεχνολογία

×

Προειδοποίηση

Plugin JoomAdditionalImageFields: The XML file 'additional.xml' could not be found. Maybe you have to rename it in directory 'plugins/joomgallery/joomadditionalimagefields/additionalfields/' from 'additional.tmp.xml'. Please also read the documentation of this plugin.

Σπουδαία ευκαιρία καριέρας

Nissan Brazilia 10Η Nissan ανακοίνωσε την συνεργασία της με το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Σχεδίασης του São Paulo (Istituto Europeo de Design - IED SP) για να βοηθήσει τους υποψήφιους σπουδαστές να παρακολουθήσουν το μάθημα σχεδιασμού του Ινστιτούτου, για την αυτοκινητοβιομηχανία. Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του IED στη Βραζιλία, όπου μια αυτοκινητοβιομηχανία προσφέρει αυτό το είδος ευκαιρίας στους φοιτητές του. Η συνεργασία αυτή θα επιτρέψει επίσης μια διεύρυνση στο πρόγραμμα σπουδών, προσφέροντας στους φερέλπιδες σχεδιαστές αυτοκινήτων στη Βραζιλία, πρόσβαση στις τάξεις του μαθήματος.

Nissan Brazilia 11"Είναι πολύ σημαντικό να συνδέσουμε τη Nissan με τις νεότερες γενιές", δήλωσε ο John Sahs, επικεφαλής του Τμήματος Σχεδιασμού της Nissan στη Βραζιλία, ο οποίος είναι επίσης υπεύθυνος για τον σχεδιασμό των μοντέλων της μάρκας στη Λατινική Αμερική. "Για το λόγο αυτό επενδύουμε την τεχνογνωσία και τους πόρους μας, στην εξεύρεση μελλοντικών σχεδιαστών αυτοκινήτων στη Βραζιλία και βοηθώντας τους να αναπτύξουν όλη τη δημιουργικότητα και τις δεξιότητές τους.”

Το μάθημα Automotive Design, το οποίο διαρκεί ένα χρόνο με τα μαθήματα να παραδίδονται σε Nissan Brazilia 14εναλλασσόμενα Σαββατοκύριακα, επικεντρώνεται σε σχεδιαστές και άλλους επαγγελματίες που επιθυμούν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και να εισέλθουν στο επάγγελμα αυτό. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια διεθνή ενότητα μιας εβδομάδας στο Τορίνο της Ιταλίας, έναν από τους κυριότερους κόμβους στον κόσμο, για τον σχεδιασμό αυτοκινήτων.

Τα θέματα που καλύπτονται κατά τη διάρκεια του μαθήματος θα ενσωματωθούν στις τρέχουσες επιχειρηματικές δραστηριότητες της Nissan, όπως έρευνα και ανάπτυξη, τρέχουσες προκλήσεις για την μάρκα, σεμινάρια και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης με επαγγελματίες της Nissan στη Βραζιλία, αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Nissan Brazilia 12Στο τέλος κάθε εξαμήνου, οι μαθητές θα κληθούν να δημιουργήσουν ένα έργο που θα σχετίζεται άμεσα με τη Nissan, γεγονός που θα τους δώσει την ευκαιρία να βιώσουν τη διαδικασία δημιουργίας ενός νέου αυτοκινήτου και να το προσθέσουν στο βιογραφικό τους. Εκτός από την άμεση επαφή με την πραγματικότητα της αγοράς στις αίθουσες διδασκαλίας και τα εργαστήρια, οι μαθητές μπορούν να διαγωνιστούν για να κερδίσουν πρακτική άσκηση στο Τμήμα Σχεδιασμού της Nissan, στη Βραζιλία.

Η τάξη απαρτίζεται από 15 μαθητές. Η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε από τις 13 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 23 Σεπτεμβρίου, ενώ τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 20 Οκτωβρίου.

Nissan και IED
Η Nissan και το Istituto Europeo di Design (Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Σχεδιασμού) συνεργάζονται στενά στη Βραζιλία. Το 2011, η Nissan υποστήριξε την πρώτη σειρά μαθημάτων Automotive Design του IED Nissan Brazilia 13SP. Εκείνη την εποχή, οκτώ μαθητές στο πρόγραμμα κλήθηκαν να δημιουργήσουν αυτοκίνητα για το πρόγραμμα του 2025 της μάρκας, υπό την επίβλεψη των σχεδιαστών της. Στο τέλος του μαθήματος, παρουσίασαν το σχέδιό τους στον Shiro Nakamura, τον πρώην παγκόσμιο επικεφαλής σχεδιασμού της Nissan και στον τότε αντιπρόεδρο του studio Nissan Design America (NDA) Alfonso Albaisa, ο οποίος είναι σήμερα ο παγκόσμιος επικεφαλής Σχεδιασμού για τη Nissan, την INFINITI και την Datsun.

Αυτή τη φορά, η Nissan και η IED ένωσαν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν ευκαιρίες σε νέους Βραζιλιάνους σχεδιαστές, οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν τα δίδακτρα του μαθήματος Automotive Design.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.