spot_img
HomeAUTOΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΝέο Ford Transit 2Τ

Νέο Ford Transit 2Τ

New Ford Transit 2Τ10Η Ford θα ενισχύσει την πρωτοκαθεδρία της στην Ευρωπαϊκή αγορά επαγγελματικού αυτοκινήτου, παρουσιάζοντας την τελευταία γενιά συνδεδεμένων και ηλεκτρικών / plug-in υβριδικών μοντέλων Transit στη φετινή Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου (ΙΑΑ) στο Ανόβερο (Γερμανία), 20-27 Σεπτεμβρίου, 2018.

Υπάρχει δέσμευση εκ μέρους της να προσφέρει τα πλεονεκτήματα της συνδεσιμότητας σε όλη τη γκάμα επαγγελματικών οχημάτων της στην Ευρώπη. Το περίπτερο της εταιρίας στο Ανόβερο, θα περιλαμβάνει μία ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων με ενσωματωμένα modem – με επικεφαλής το νέο Transit 2 τόνων που κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του – καθώς και νέα προϊόντα Ford που βοηθούν τους διαχειριστές fleet στην βέλτιστη λειτουργία του στόλου τους.

Η καινοτόμα προσέγγιση της Ford στον τομέα επαγγελματικών οχημάτων συνεχίζεται με τη γκάμα ηλεκτρικών / plug-in υβριδικών προϊόντων της, που περιλαμβάνει το Transit Custom plug-in hybrid (PHEV), το οποίο κάνει το εκθεσιακό ντεμπούτο του σε μορφή παραγωγής, και το νέο Transit με κινητήρα ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 48-volt (mHEV), πρωτιά στην κατηγορία.

New Ford Transit 2Τ12Νέο Transit
Το νέο Ford Transit 2Τ θα προσφέρει πιο αποδοτικούς κινητήρες, αυξημένο ωφέλιμο φορτίο, έμφυτη συνδεσιμότητα και προηγμένες τεχνολογίες οδήγησης όταν λανσαριστεί στα μέσα του 2019, μαζί με μία νέα, κομψή σχεδίαση εμπρός τμήματος και καμπίνα με αυξημένο χώρο φόρτωσης.

Εκτός από τους αναβαθμισμένους κινητήρες 2.0L EcoBlue diesel που παρέχουν μειωμένο κόστος ιδιοκτησίας, οι αγοραστές του νέου Transit θα μπορούν να παραγγέλνουν την τεχνολογία mHEV 48-volt σε οχήματα με μηχανικό κιβώτιο για να βελτιώσουν την κατανάλωση, κυρίως σε συνθήκες πυκνής αστικής κυκλοφορίας. Το mHEV ανακτά ενέργεια κατά την επιβράδυνση και την αποθηκεύει σε μία μπαταρία ιόντων λιθίου 48-volt. Η αποθηκευμένη ενέργεια χρησιμοποιείται επικουρικά για τη λειτουργία του κινητήρα και των περιφερειακών ηλεκτρικών συστημάτων.

Transit Custom PHEV
Το καινοτόμο Ford Transit Custom PHEV χρησιμοποιεί ένα προηγμένο ηλεκτρικό σύστημα με στόχο New Ford Transit 2Τ13αυτονομίας 50 km με μηδενικούς ρύπους και τον χιλιάρη βενζινοκινητήρα EcoBoost για επέκταση της αυτονομίας. Ο EcoBoost φορτίζει τις μπαταρίες του οχήματος όταν διανύονται μεγαλύτερες διαδρομές ανάμεσα στις φορτίσεις, παρέχοντας τους διαχειριστές στόλων εξαιρετική απόδοση και ευελιξία, και συνολική αυτονομία πάνω από 500 km.

Το PHEV, που εκτίθεται σε τελική μορφή παραγωγής στο Ανόβερο, έχει ένα συμπαγές, υγρόψυκτο σύστημα μπαταριών ιόντων λιθίου κάτω από το πάτωμα, διατηρώντας πλήρως τη χωρητικότητα του χώρου φόρτωσης του van. Το όχημα υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική γραμμή του τελευταίου Transit Custom, μαζί με τις αποκλειστικές ενδείξεις της έκδοσης PHEV.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO