spot_img
HomeAUTOΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜια υπέροχη προσέγγιση για τη νέα σχολική χρονιά

Μια υπέροχη προσέγγιση για τη νέα σχολική χρονιά

Focus More Space 10Είναι κάποιες έρευνες οι οποίες είναι πραγματικά υπέροχες και κυριολεκτικά μας ξαφνιάζουν. Όπως για παράδειγμα αυτή της Ford.
Γνωρίζατε ότι κατά μέσο όρο τα παιδιά σχολικής ηλικίας ψηλώνουν με ρυθμό 6 εκατοστών το χρόνο;
Στο μέγιστο ρυθμό ανάπτυξής τους, τα παιδιά μπορεί να ψηλώσουν κατά 16 ολόκληρα εκατοστά μέσα σε ένα χρόνο, με την ανάπτυξη να εκτινάσσεται στα ύψη φτάνοντας ακόμα και το μισό εκατοστό σε μία νύχτα.
Αυτό σημαίνει ότι μερικοί μαθητές θα μπουν στο οικογενειακό αυτοκίνητο για να επιστρέψουν στο σχολείο κατά 2 εκατοστά ψηλότεροι από το τέλος της προηγούμενης σχολικής χρονιάς.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:

Focus More Space 11Focus More Space 13Επιστημονική έρευνα έδειξε ότι οι μαθητές αναπτύσσονται ακόμα ταχύτερα από όσο συνήθως κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, επειδή είναι λιγότερο αγχωμένοι.
Το νέο Ford Focus προσφέρει περισσότερο χώρο από ποτέ για τα παιδιά που επιστρέφουν στο σχολείο πιο ανεπτυγμένα από την αρχή του καλοκαιριού, με κορυφαίο χώρο για τα γόνατα πίσω που έχει βελτιωθεί κατά 5 εκ. συγκριτικά με του προηγούμενου μοντέλου.
Οι πίσω επιβάτες ταξιδεύουν πιο άνετα, έχοντας στη διάθεσή τους 6 εκατοστά επιπλέον χώρο στην περιοχή των ώμων, ενώ ένα πιο επίπεδο πάτωμα κάτω από το κεντρικό κάθισμα αυξάνει την άνεση του μεσαίου επιβάτη – με αποτέλεσμα να περιορίζει τους καυγάδες για το ποιος θα καθίσει στο μέση.
«Δεν φροντίσαμε απλά να κάνουμε το πίσω κάθισμα του νέου Focus πιο ευρύχωρο θελήσαμε όλοι οι επιβάτες, μικροί και μεγάλοι, να έχουν βελτιωμένη αίσθηση ελευθερίας και Focus More Space 12άνεσης» δήλωσε ο Glen Goold, chief programme engineer του Ford Focus. «Τα πλαϊνά παράθυρα εκτείνονται τώρα πιο πολύ προς τα πίσω, ώστε οι επιβάτες να απολαμβάνουν απεριόριστη ορατότητα και η προαιρετική, πανοραμική οροφή να πλημμυρίζει το εσωτερικό με φως, δημιουργώντας ένα ευάερο περιβάλλον.»

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO