spot_img
HomeAUTOΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤΟΥΟΤΑ - Οδήγηση του μέλλοντος

ΤΟΥΟΤΑ – Οδήγηση του μέλλοντος

Toyota Tokyo 10Απίστευτο είναι το φωτογραφικό υλικό που λάβαμε από τον αναγνώστη μας Βασίλη Μαρουφίδη, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Τόκυο. Το φωτογραφικό υλικό αφορά επίσκεψή του σε αντιπροσωπεία της Toyota στο Τόκυο. Εξ ου και το φωτογραφικό υλικό που μπορείτε να θαυμάστε!

Το δικό μας μέλλον – το δικό τους παρόν
Και η σημερινή είδηση από τις ΗΠΑ που αφορά την Toyota είναι συγκλονιστική. Η Toyota ενδυναμώνει την αφοσίωση της τεχνολογίας Vehicle to Toyota Tokyo 11Everything (V2X) 5.9GHz στην τεχνολογία Vehicle to Everything (V2X) μέσω της εταιρικής σχέσης του Ινστιτούτου Μεταφορών του Πανεπιστημίου του Μίτσιγκαν. Επιπλέον, καθιερώνει το δοκιμαστικό περιβάλλον Connected Test Vehicle Ann Arbor ως τη μεγαλύτερη επιχειρησιακή πραγματική ανάπτυξη στον κόσμο των συνδεδεμένων οχημάτων και υποδομής.

Βρίσκονται πολλά χρόνια μπροστά
Το Ινστιτούτο Έρευνας Μεταφορών του Πανεπιστημίου του Michigan (UMTRI) και η Toyota Motor North Toyota Tokyo 12America Research & Development (TMNA R & D) καλωσορίζουν τα μέλη της ομάδας της Toyota και τις οικογένειές τους στο “Συνδεθείτε “στο Περιβάλλον Δοκιμής Συνδεδεμένου Οχήματος της Ann Arbor (AACVTE). Το AACVTE είναι το μεγαλύτερο δοκιμαστικό περιβάλλον σύνδεσης στον κόσμο για την τεχνολογία DSRC 5.9GHz V2X και λειτουργεί σε όλη την πόλη της Ann Arbor. Υπό την ηγεσία της UMTRI και των εταίρων της, η AACVTE βασίζεται στην υπάρχουσα ανάπτυξη, η οποία δημιουργήθηκε το 2012.

Toyota Tokyo 13Εξελιγμένα συστήματα επικοινωνίας οχημάτων
Νωρίτερα φέτος, η Toyota και η Lexus ανήγγειλαν σχέδια για την ανάπτυξη συστημάτων Dedicated Short Range Communications (DSRC) σε οχήματα που πωλούνται στις ΗΠΑ από το 2021. Και σήμερα, η Toyota ξεκίνησε να προσκαλεί τα 1.800 μέλη της ομάδας R & D και τις οικογένειές τους που ζουν και εργάζονται County Washtenaw να εφοδιάσουν τα οχήματά τους με τα τελευταία συστήματα οχήματος Toyota Tokyo 14τεχνολογίας DSRC 5.9GHz V2X. “Πιστεύουμε ότι αυτό αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της δημιουργίας ενός ασφαλέστερου και πιο αποδοτικού οικοσυστήματος οδήγησης, ενώ παράλληλα θα προωθηθεί η συνδεδεμένη και αυτοματοποιημένη τεχνολογία”, δήλωσε ο Wayne Powell, Αντιπρόεδρος Ηλεκτρονικών Συστημάτων στην Toyota Motor North America. Με την υποστήριξη της Toyota, το AACVTE θα παραμείνει η ναυαρχίδα για την ανάπτυξη και την έρευνα στον τομέα των συνδεόμενων οχημάτων και υποδομών στον κόσμο.

Toyota Tokyo 15Επικοινωνούν μεταξύ τους ασύρματα
Η συνδεδεμένη τεχνολογία ασφάλειας οχημάτων (DSRC 5.9GHz V2X) επιτρέπει στα οχήματα να επικοινωνούν ασύρματα με άλλα παρόμοια εξοπλισμένα οχήματα. “Το Ann Arbor είναι ένας διεθνής κόμβος για την τεχνολογία των συνδεδεμένων οχημάτων και την έρευνα και έχει όλα όσα έχουν να κάνουν με την κοινότητα”, δήλωσε ο James R. Sayer, διευθυντής της UMTRI. “Αυτή η ανάπτυξη μας επιτρέπει να συλλέξουμε δεδομένα κρίσιμα για την προώθηση της ασφάλειας των μεταφορών. Μια πλήρως λειτουργική ανάπτυξη επιτρέπει στο UMTRI να διεξάγει έρευνα 3-5 εκατομμυρίων δολαρίων ανά έτος, καθιστώντας το ένα σημαντικό εργαστήριο ζωής”

Toyota Tokyo 17Τεράστιες επενδύσεις
Μέχρι σήμερα, 50 εκατομμύρια δολάρια έχουν επενδυθεί σε συνδεδεμένα οχήματα και υποδομές στο Ann Arbor, ξεκινώντας με την ανάπτυξη μοντέλου τεχνολογίας DSRC 5.9GHz V2X, που ξεκίνησε το 2012 από την UMTRI και την U.S. DOT. Οι εταίροι χρηματοδότησης της AACVTE περιλαμβάνουν τα U-M (UMTRI, Mcity), την Michigan Economic Development Corp. (MEDC), την πόλη της Ann Arbor και άλλους εταίρους και προμηθευτές προγραμμάτων.

Toyota Tokyo 19Ποιο είναι το UMTRI
Το Ινστιτούτο Έρευνας Μεταφορών του Πανεπιστημίου του Μίτσιγκαν (UMTRI) δεσμεύεται να προωθήσει ασφαλείς και βιώσιμες μεταφορές για μια παγκόσμια κοινωνία. Η UMTRI διαθέτει ένα ερευνητικό πρόγραμμα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, με ευρεία γνώση από τους διδάσκοντες και αντλεί από επιστημονικές συνεργασίες για την παροχή υψηλής ποιότητας έρευνας και την ανάπτυξη λύσεων σε κρίσιμα θέματα μεταφοράς. Η UMTRI κατέχει ηγετική θέση στην έρευνα και τις δοκιμές των συνδεδεμένων οχημάτων, στα συστήματα βιώσιμης κινητικότητας, στη σύντηξη και ανάλυση δεδομένων μεταφοράς και στην αποτελεσματική κίνηση των βαρέων φορτίων.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO