spot_img
HomeAUTOΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑMcLaren 600LT Stealth Grey by MSO

McLaren 600LT Stealth Grey by MSO

McLaren 600LT Stealth 10Η νέα McLaren 600LT με εξατομίκευση από την McLaren Special Operations (MSO) κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Pebble Beach Concept Lawn την Κυριακή 26 Αυγούστου. Με εκτεταμένη χρήση ινών άνθρακα, είναι εμπνευσμένη από τις θρυλικές McLaren F1 Longtail και Super-Lightweight Fiber Racing Seat της McLaren Senna.

Η “McLaren 600LT σε Stealth Grey by MSO” είναι ένα μοναδικό αυτοκίνητο το οποίο διαθέτει ένα ευρύ φάσμα αναβαθμίσεων τόσο από τον κατάλογο επιλογών MSO Defined, όσο και από τις επιλογές του πελάτη MSO Bespoke, δίνοντας μια προεπισκόπηση της συνολικής προσωπικότητας που μπορεί να ενσωματωθεί στο ελαφρύτερο και McLaren 600LT Stealth 11ισχυρότερο Sports Series αυτοκίνητο.

Η McLaren 600LT, που παρουσιάστηκε τον Ιούλιο στο Goodwood Festival of Speed, αποτελεί τη φιλοσοφία της McLaren για την παραγωγή ελαφρών σπορ αυτοκινήτων και supercars τα οποία μπορούν να προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις. Με τη μοναδική εξάτμιση LT top-out, το αυτοκίνητο παρέχει 600PS και μπορεί να καλύψει τα 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα 204 μιλίων / ώρα.

Δείτε τη νέα McLaren 600LT in Stealth Grey by MSO

McLaren 600LT Stealth 14“Το MSO Bespoke ιδρύθηκε για να βοηθήσει τους πελάτες να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να τους επιτρέψει σε ένα σχεδόν απεριόριστο επίπεδο προσαρμογής, όπου η φαντασία είναι ο μόνος περιοριστικός παράγοντας. Με το MSO Defined, προσφέρουμε μια σειρά εξατομίκευσης πέρα από τις τυποποιημένες εργοστασιακές επιλογές “, σχολίασε ο Ansar Ali, Διευθύνων Σύμβουλος της McLaren Special Operations. “Για αυτό στο ειδικό 600LT έχουμε δημιουργήσουμε ένα αυτοκίνητο που προβάλλει το πανάλαφρο αμάξωμα με τις επιδόσεις McLaren 600LT Stealth 17του Longtail.”

Το εξωτερικό του αυτοκινήτου διακρίνεται από ένα στρώμα βαφής Stealth Grey Bespoke σε ματ μαύρο και μαύρο εξωτερικό πακέτο με το πορτοκαλί της McLaren, που δίνει έμφαση στα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Το Scoop Roof Fiber Carbon Fiber, εμπνευσμένο από το θρυλικό McLaren F1 Longtail, αποτελεί βασική προσθήκη της MSO Bespoke και λειτουργεί ως ένα πλήρως λειτουργικό σύστημα εισαγωγής αέρα που ανεβάζει την οδηγική McLaren 600LT Stealth 16απόλαυση με τον ενεργό ήχο επαγωγής του αέρα.

Άλλες επιλογές που καθορίζονται από το MSO πρόγραμμα στο αυτοκίνητο περιλαμβάνουν και τα τρία πακέτα αναβάθμισης Carbon Fiber που διατίθενται για το 600LT, τα οποία περιλαμβάνουν καθρέφτες, εξωτερικές πόρτες, μπροστινό διαχωριστικό, πίσω προφυλακτήρα, διανομέα και πίσω κάλυμμα. Μια οροφή από ορείχαλκο καθορισμένη από MSO και το Cantrails, καθώς και τα εμπρόσθια φώτα Fender Louvres – τα οποία συμβάλλουν στην περαιτέρω μείωση του βάρους – βρίσκονται επίσης στο όλο McLaren 600LT Stealth 15πακέτο. Οι εξαιρετικά ελαφριές ζάντες αλουμινίου με 10 ακτίνες με γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα ολοκληρώνουν τη συνολική εμφάνιση “Stealth”.

Στο εσωτερικό, οι επεμβάσεις υπενθυμίζουν την κληρονομιά της 600LT με μια πλειάδα από πινελιές από το MSO, συμπεριλαμβανομένων των Super-Lightweight Carbon Fiber Racing Seat – που προέρχονται κατευθείαν από την McLaren Senna. McLaren 600LT Stealth 21Ένα πακέτο αναβάθμισης εσωτερικών ινών άνθρακα βρίσκεται διάχυτο στο εσωτερικό της και ολοκληρώνεται με τις ζώνες των 6 σημείων από το MSO Clubsport Pro Pack.

Το αναβαθμισμένο σύστημα ήχου Bowers & Wilkins με 12 ηχεία και τα κεντημένα προσκέφαλα με τη διακριτική χάραξη ‘600LT’ , τα ιδιαίτερα πεντάλ του ολοκληρώνουν τη μοναδικότητα του εξαιρετικού μοντέλου.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO