spot_img

McLaren Automotive

McLaren hybrid 10Μεγάλες αλλαγές και εξελίξεις στη McLaren Automotive έως το 2025. Βάσει του επιχειρηματικού σχεδίου Track25 ύψους 1.2 δισ λιρών, μέχρι το 2025 θα έχουν δημιουργηθεί 18 νέα μοντέλα. Κια βέβαια, όλα τα supercars μοντέλα της θα είναι 100% υβριδικά έως το 2025. Ακόμη, θα κατασκευαστεί ένα νέο αυτοκίνητο – Ultimate Series – ως διάδοχος του McLaren P1TM. Και φυσικά η παραγωγή θα φτάσει τα 6.000 αυτοκίνητα το χρόνο, για μοντέλα μεσαίου κινητήρα σύμφωνα με την εταιρεία.

McLaren hybrid 11Αυτλα τα σημαντικά ανακοινώθηκαν στο Goodwood Festival Speed. Η Βρετανική εταιρεία ανακοίνωσε το φιλόδοξο και ευρύ επιχειρηματικό της σχέδιο.Το Track25 είναι μια εξέλιξη του σχεδίου Track22 που ξεκίνησε για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2016 και το αναθεωρημένο πλάνο περιλαμβάνει τώρα σημαντικά νέα ορόσημα.

Το track25 θέτει έναν σαφή χάρτη πορείας για τα μελλοντικά οχήματα, την παραγωγή και την τεχνολογία που θα επιτρέψουν στη μάρκα να συνεχίσει να παραμένει ως ένας από τους σημαντικότερους παγκόσμιους παίκτες στην αγορά των γρήγορων αυτοκινήτων και supercar.

McLaren hybrid 13Η McLaren δεσμεύεται ακόμη να εξασφαλίσει ότι τα αυτοκίνητα της θα είναι υβριδικά μέσα σε επτά χρόνια. Συνεπής στο πνεύμα της ώθησης των ορίων της τεχνολογίας προς όφελος των οδηγών, η McLaren θα αξιολογήσει επίσης νέα βελτιωμένα χαρακτηριστικά οδήγησης και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη ενός ελαφρύτερου, υπερσύγχρονου συστήματος φόρτισης υψηλής ισχύος για εφαρμογές απόδοσης.

Η εταιρεία θα συνεχίσει επίσης την προσπάθεια να McLaren hybrid 14παραμένει η ελαφρύτερη σε κάθε ένα από τα προϊόντα της, σε κάθε της μοντέλο σε σχέσημε τον ανταγωνισμό. Αυτό σημαίνει μια επένδυση ύψους 50 εκατομμυρίων λιρών για την ανάπτυξη και κατασκευή στο μέλλον της τεχνολογίας ελαφρού βάρους οχημάτων. Για το λόγο αυτό σύντομα θα λειτουργεί το McLaren Composites Technology Center (MCTC). Με τη λειτουργία του θα σημάνει ότι περίπου το 57% του οχήματος κατά αξία θα προέρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο.

McLaren hybrid 15Έχοντας ξεκινήσει το πρώτο παγκόσμιο υβριδικό hypercar πριν από πέντε χρόνια με το πειραματικό McLaren P1TM, τώρα σκοπεύει να ετοιμάσει τον διάδοχό του ως μέρος του σχεδίου Track25.

Η εταιρεία σκοπεύει να ξεκινήσει 18 νέα μοντέλα ή εξελίξεων όσων ήδη παράγει, προκειμένου να σημειωθεί άνοδος της παραγωγής κατά σχεδόν 75% έναντι των σημερινών επιπέδων στα περίπου 6.000 αυτοκίνητα ετησίως έως τα μέσα της επόμενης δεκαετίας.
Όπως και σήμερα, όλη η κατασκευαστική δραστηριότητα θα συγκεντρωθεί στο Κέντρο Παραγωγής της McLaren στο Woking, δυτικά του Λονδίνου.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO