spot_img
HomeAUTOΤΑΞΙΔΙΑJeep Club Hellas - 10.000km σε 100 ώρες

Jeep Club Hellas – 10.000km σε 100 ώρες

Jeep Club Hellas - 10.000km σε 100 ώρες
  • Τα τέσσερα Jeep και τα δώδεκα μέλη της αποστολής κατάφεραν να ολοκληρώσουν με απόλυτη επιτυχία τον μαραθώνιο -χωρίς στάση- οδήγησης από το Νοτιότερο Άκρο της Ηπειρωτικής Ευρώπης (Ακρωτήριο Ταίναρο) στο Βορειότερο Άκρο (Βόρειο Ακρωτήριο).
  • Η κάλυψη των 10.000χλμ. σε 110 ώρες μπορεί να βρέθηκε οριακά εκτός του αρχικού στόχου, όμως η αποστολή είχε απόλυτη επιτυχία όσον αφορά στις βασικές της προθέσεις που δεν ήταν άλλες από την Ένωση των Λαών και των Πολιτισμών, αλλά και προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού σε όλη την Ευρώπη.

Σε μια απόλυτη δοκιμασία για την αντοχή των αυτοκινήτων, αλλά και τον ανθρώπων, τα μοντέλα της Jeep και τα μέλη της αποστολής Go Atlas! του Jeep Club Hellas βγήκαν νικητές. Ολοκληρώνοντας το στόχο τους να ενώσουν το Νοτιότερο Άκρο της Ηπειρωτικής Ευρώπης, το επιβλητικό Ακρωτήριο Ταίναρο στην Πελοπόννησο, με το εμβληματικό Βορειότερο Άκρο που μπορεί να φτάσει αυτοκίνητο, το Βόρειο Ακρωτήριο (Nord Kapp) στη Νορβηγία, κάλυψαν non-stop 10.000χλμ!

jeepclubhellasmissionsuccessintroimg

Ταξιδεύοντας τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, τα 12 μέλη της αποστολής ολοκλήρωσαν τη μαραθώνια προσπάθεια τους σε μόλις 110 ώρες, εκ των οποίων οι 103 και 15 λεπτά ήταν καθαρός χρόνος οδήγησης, ενώ οι υπόλοιπες 6 ώρες και 45 λεπτά αφορούσαν στάσεις για τον ανεφοδιασμό των οχημάτων, διέλευση συνόρων και το πέρασμα με καράβι από την Εσθονία στη Φιλανδία. Μπορεί οριακά να ξεπεράστηκε ο αρχικός δύσκολος στόχος ολοκλήρωσης σε 100 ώρες, όμως η αποστολή είχε απόλυτη επιτυχία ως προς τον πρωταρχικό της ρόλο που ήταν ή Ένωση των Λαών και των Πολιτισμών, αλλά και η προώθηση του Ελληνικού τουρισμού στις 14 Ευρωπαϊκές πόλεις απ’ όπου πέρασε το κομβόι των τεσσάρων Jeep. 

Σε μια εξαιρετικά επίπονη διαδρομή, τα μοντέλα της Jeep απέδειξαν για ακόμα μία φορά την αντοχή τους σε απόλυτες προκλήσεις, όπως και οι φίλοι της Jeep που τιμούν στο μέγιστο βαθμό τη φιλοσοφία της μάρκας, “Go anywhere, Do anything”. Η αποστολή που τέλεσε υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Θεσσαλονίκης, έγινε εφικτή και χάρη στην υποστήριξη της Inter Cars, του ξενοδοχείου Blue Dolphin, των ελαστικών Maxxis, της κλινικής «Άγιος Λουκάς» και του Ιδιωτικού Πολυιατρείου Μαστού Breast Clinic.

jeepclubhellascapetocape20222-6295c463e4502

Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό και τη συνεχή ενημέρωση για την πορεία των πληρωμάτων, επιμελήθηκε ο έμπειρος δημοσιογράφος, κ. Παντελής Τζερτζεβέλης, ο οποίος ακολούθησε την περιπέτεια ως το 12ο μέλος της αποστολής, ολοκληρώνοντας ακόμα μια ξεχωριστή εμπειρία με απόλυτη επιτυχία.  

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO