Οδική Ασφάλεια

Subaru Forester e-BOXER με κορυφαία ασφάλεια

Είναι το Best in Class Cars 2019 στο Euro NCAP

Το Subaru Forester e-BOXER κερδίζει την κορυφαία διάκριση στην κατηγορία Small Off-Road/MPV από τον Euro NCAP. Πρόκειται για την 2η διάκριση “Best in Class” της Subaru από τον Euro NCAP. Το νέο Forester e-BOXER πέτυχε την υψηλότερη μέχρι τώρα βαθμολογία σε αυτή την κατηγορία στη δοκιμή προστασίας παιδιών.

Best in Class 2019_Subaru_03

Η παράδοση συνεχίστηκε. Το ευρωπαϊκών προδιαγραφών ολοκαίνουργιο Subaru Forester e-BOXER  κατέκτησε την κορυφαία διάκριση "Best in Class του 2019" στην κατηγορία των μικρών off-road / MPV. Πρόκειται για ένα βραβείο που δίνεται στο μοντέλο με τις καλύτερες επιδόσεις σε δοκιμές ασφαλείας κάθε κατηγορίας από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Euro NCAP. Αυτό σηματοδοτεί τη δεύτερη φορά που η Subaru λαμβάνει αυτή την διάκριση, μετά από τα SUBARU XV και Impreza, που είχαν βραβευτεί με "Best in Class 2017" στην κατηγορία Small Family Car.

Best in Class 2019_Subaru_04

Το ολοκαίνουργιο Subaru Forester e-BOXER έλαβε τα μέγιστα πέντε αστέρια με εξαιρετικές βαθμολογίες και στις τέσσερις περιοχές αξιολόγησης (Ενήλικος Επιβάτης, Παιδί Επιβάτης, Ευάλωτοι Χρήστες Δρόμου, Υποβοήθηση Ασφάλειας), επιτυγχάνοντας την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία του για «Το πρωτόκολλο αξιολόγησης Euro NCAP 2019».

Best in Class 2019_Subaru_05

Σε παγκόσμιo επίπεδο, αυτή η πέμπτη γενιά Forester έχει επαινεθεί με σημαντικά βραβεία: στην Ιαπωνία, το Forester κέρδισε το πρώτο βραβείο JNCAP στο πρόγραμμα αξιολόγησης επιδόσεων νέου μοντέλου, στο πρόγραμμα αξιολόγησης επιδόσεων ασφάλειας σύγκρουσης για το 2018 (JNCAP) και την υψηλότερη βαθμολογία του ASV +++ (Advanced Safety Vehicle Triple Plus) το 2019.

Το βραβείο Grand Prix 2018-2019 στην αξιολόγηση επιδόσεων ασφάλειας σύγκρουσης JNCAP σηματοδοτεί τη δεύτερη νίκη για τη Subaru μετά το βραβείο Grand Prix για Impreza και SUBARU XV στην αξιολόγηση 2016-2017.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok