spot_img
HomeΝΕΑΑΓΟΡΑΣKYMCO ΑGILITY S 200i Euro5

KYMCO ΑGILITY S 200i Euro5

KYMCO ΑGILITY S 200i Euro5

Η σειρά Agility S αποκτά νέα έκδοση 200cc και εμπλουτίζει την κατηγορία των premium scooter πόλης με τον καλύτερο τρόπο.

Η αρχή έγινε με την έκδοση των 125cc, η οποία πέτυχε με το καλημέρα να δείξει το δρόμο σε όλους όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα πολυτελές scooter χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία. Το άρτι αφιχθέν Agility S 200i επεκτείνει τις επιλογές τους προσφέροντας ακόμα καλύτερες επιδόσεις και πλούσιο εξοπλισμό. Προσαρμοσμένο στις προδιαγραφές Euro5 είναι ξεκάθαρα μια κορυφαία επιλογή για τους αναβάτες που επιζητούν πολυτέλεια, αξιοπιστία, χρηστικότητα και μεγάλη οικονομία σε κατανάλωση και κόστος συντήρησης.

Ιταλική φινέτσα

Το Agility S 200 είναι σχεδιασμένο στη μητέρα των scooter Ιταλία και αυτό μεταφράζεται σε ένα συνδυασμό κομψής εμφάνισης με πολυτελή στοιχεία. Πιστό στην κατασκευαστική φιλοσοφία του επίπεδου πατώματος κάνει το βήμα παραπάνω και στα sport χαρακτηριστικά, άμεσα εμφανή μέσα από την επιθετική σχεδίαση σε πλαστικά και φωτιστικά σώματα. Η όλη εικόνα, πέραν της εντυπωσιακής εμφάνισης, έχει μελετηθεί σχολαστικά και στον τομέα της αεροδυναμικής, προσφέροντας καλύτερη προστασία και λιγότερο θόρυβο στις υψηλές ταχύτητες.

KYMCO AGILITY S 200 EURO5 (4)

Ο full Led φωτισμός, ο τροχός των 16 ιντσών μπροστά, τα φρένα με τους δύο δίσκους και σύστημα ABS, οι αλουμινένιες ζάντες με τις πέντε ακτίνες και τα τύπου μοτοσυκλέτας φλας υπογράφουν ένα ξεχωριστό scooter, έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες πολλών υποψήφιων αγοραστών, είτε προέρχονται από το χώρο του αυτοκινήτου είτε από αυτόν της μοτοσυκλέτας.

Αναβαθμισμένος κινητήρας

Ο γνωστός και θρυλικός για την αξιοπιστία του κινητήρας έχει δεχθεί σημαντικές βελτιώσεις, που στόχο έχουν την ακόμα πιο εύρυθμη λειτουργία, τη συνολικά καλύτερη απόδοση και τη μειωμένη κατανάλωση. Οι κυριότερες αλλαγές αφορούν σε κυλινδροκεφαλή, βαλβίδες, εκκεντροφόρο και σύστημα ψεκασμού, όπως επίσης και στην τελική μετάδοση, η οποία έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί έτσι ώστε να προσφέρει ακόμα πιο ήσυχη λειτουργία και πολύ καλύτερες επιταχύνσεις, τόσο από στάση όσο και εν κινήσει (ρεπρίζ).

Αποδίδει 11,6Hp/7.000rpm και μια εντυπωσιακή ροπή της τάξης των 11,8Nm/6.000rpm, εκπέμπει 68g/Km CO2 στην ατμόσφαιρα και καταναλώνει μόλις 3 λίτρα καυσίμου ανά 100 χιλιόμετρα! Με το δοχείο βενζίνης να δέχεται 7 λίτρα, η αυτονομία φτάνει στα 230+ χιλιόμετρα.

KYMCO AGILITY S 200 EURO5 (12)

Δεν του λείπει τίποτα

Ότι επιθυμεί ένας απαιτητικός αγοραστής θα το βρει και με το παραπάνω στο νέο Agility S 200i. Ανάρτηση και φρένα προσφέρουν μοτοσυκλετιστική απόδοση και συνδυαζόμενα με το στιβαρό πλαίσιο δίνουν στον αναβάτη την εμπιστοσύνη να κινηθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια κάτω από κάθε συνθήκη, οδηγική και οδική.

Από την άλλη, υπάρχουν όλα όσα πρέπει για να εκτοξεύσουν τη χρηστικότητα στα ύψη. Όπως για παράδειγμα ο πίνακας οργάνων με τις δύο οθόνες LCD υψηλής ανάλυσης και την πλήρη πληροφόρηση (περιλαμβάνει ακόμα και στροφόμετρο), το μεγάλο επίπεδο πάτωμα, ο διαιρούμενος χώρος κάτω από τη σέλα, που σημειωτέον μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος και μικροαντικείμενα, οι δύο(!) θύρες παροχής ρεύματος (12V και USB), ο γάντζος στην ποδιά, οι χειρολαβές και τα αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

KYMCO AGILITY S 200 EURO5 (10)

Σφαίρα στην πόλη

Τα δυναμικά χαρακτηριστικά είναι σήμα κατατεθέν της νέας σειράς Agility S, όμως δεν είναι τα μόνα που εντυπωσιάζουν. Έχοντας κατά νου ότι ο αναβάτης τους θα ξοδέψει το 90+% σε σφικτό αστικό κύκλο, δηλαδή σε έντονο κυκλοφοριακό περιβάλλον, οι μηχανικοί της Kymco δούλεψαν πολύ πάνω στα γεωμετρικά και εργονομικά χαρακτηριστικά, προσφέροντας απίστευτη ευελιξία και ευκολία οδήγησης, ακόμα και για αναβάτες με μικρή εμπειρία. Η γωνία του τιμονιού, η χαμηλή (760mm) θέση οδήγησης, η απόκριση του κινητήρα, η βελούδινη μετάδοση και η ακαμψία του συνόλου κυριολεκτικά μετατρέπουν την οδήγηση σε “παιχνιδάκι”. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η οικογένεια Agility είναι η best seller του εργοστασίου και μία από τις πλέον επιτυχημένες στις μεγάλες ευρωπαϊκές και ασιατικές αγορές.

Χρώματα και τιμή

Το Agility S 200i διατίθεται στην τιμή των 2.995€ τοις μετρητοίς και σε τρεις χρωματισμούς: Petrol/Blue, Golden Grey και Graphite Matt. Όπως κάθε μοντέλο της Kymco, καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων και η απόκτησή του μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 210-2585991 και στην ιστοσελίδα https://kymco.gr/product/agility-s-200i-e5/

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO