spot_img
HomeΝΕΑΑΓΟΡΑΣBike Alert - Νέα Προϊόντων -MALOSSI MULTIVAR 2000 VARIATOR

Bike Alert – Νέα Προϊόντων -MALOSSI MULTIVAR 2000 VARIATOR

Bike Alert - Νέα Προϊόντων -MALOSSI MULTIVAR 2000 VARIATOR

Όταν η τεχνολογία κάνει τη διαφορά! Η sport μετάδοση με την αγωνιστική επιτάχυνση που δεν μπορεί να νικηθεί! Ένα πραγματικό κόσμημα μηχανικής για να τοποθετήσετε στο scooter σας. Σχεδιασμένο από μηχανικούς με τεράστια αγωνιστική εμπειρία, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου στο εργοστάσιο Malossi στην Bologna, με τη χρήση τεχνολογίας αιχμής και με στόχο την υψηλότερη ακρίβεια κατασκευής.

Μην εκπλαγείτε με το scooter σας που πλέον θα διαθέτει αυτή την επιπλέον επιτάχυνση, τη σταθερότητα στις αλλαγές και τη μεγαλύτερη “ευκολία” στις υψηλές ταχύτητες, καθώς και τη σταθεροποίηση της συνολικής του απόδοσης σε επίπεδα που δεν είχατε ποτέ με το ΟΕΜ variator. Με ένα variator Malossi, το scooter σας θα λειτουργεί σε πιο υψηλές στροφές με μεγαλύτερη σπιρτάδα και προθυμία στο άνοιγμα του γκαζιού!

Τα Multivar variators της Ιταλικής Malossi είναι πολύ εύκολα στην εφαρμογή και τοποθέτησή τους, όσο και στη δυνατότητα εξατομίκευσης του τρόπου λειτουργίας τους. Είναι ειδικά σχεδιασμένα ξεχωριστά για κάθε scooter για το οποίο προορίζονται, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:
Τηλέφωνο 1: 210-34.13.733
Τηλέφωνο 2: 210-92.22.776
Site: www.bikealert.gr E-mail: info@bikealert.gr

logo2
RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO