spot_img
HomeΝΕΑΑΓΟΡΑΣDID ZVM-X SUPER ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ AΛΥΣΙΔΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

DID ZVM-X SUPER ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ AΛΥΣΙΔΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

DID ZVM-X SUPER ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ AΛΥΣΙΔΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

Η σειρά αλυσίδων κίνησης  ZVM-X της D.I.D έχει την μέγιστη αντοχή από όλες τις X-Ring®   αλυσίδες του Ιάπωνα κατασκευαστή, αφού είναι super ενισχυμένη και είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για Superport, Sport-Tourer και Sportive μοτοσυκλέτες με μεγάλη ροπή και ιπποδύναμη.

Βασικό χαρακτηριστικό της σειράς είναι η άμεση μεταφορά ενέργειας, χάρη στην οποία ο αναβάτης αισθάνεται κάθε «άνοιγμα» του γκαζιού με εκπληκτική απόκριση της επιτάχυνσης! Αυτό οφείλεται στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας που απέκτησε η D.I.D από την εμπειρία της στα MotoGP και την οποία χρησιμοποιεί για την αύξηση της ακαμψίας (δηλαδή την μεγαλύτερη αντοχή σε τέντωμα υπό φορτίο) σε κάθε αλυσίδα ZVM-X.

Σε συνδυασμό με την περιστροφική δράση της τεχνολογίας X-Ring® η οποία αυξάνει την απόδοση στεγανοποίησης (αυξάνοντας αντίστοιχα και την διάρκεια ζωής της αλυσίδας), επιτυγχάνεται η ελαχιστοποίηση της απώλεια ισχύος, βασικό ζητούμενο για όλες τις Supersport και όχι μόνο μοτοσυκλέτες.

Νιώστε τον απόλυτο έλεγχο κάτω από όλες τις συνθήκες, την απόλυτη ακαμψία και δείτε τις επιδόσεις της μοτοσυκλέτας σας να απογειώνονται!

Οι αλυσίδες ZVM-X είναι διαθέσιμες σε 520-525-530 βήμα και σε 2 χρώματα: Μαύρο εσωτερικό και εξωτερικό πλακάκι, Χρυσό εξωτερικό και εσωτερικό πλακάκι, Made In Japan και πλέον με τις καλύτερες τιμές πανευρωπαϊκά! 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:
Τηλέφωνο 1: 210-51.20.260  Fax: 210-34.62.747
Τηλέφωνο 2: 210-92.22.776  Fax:210-92.44.254 
Site: www.bikealert.gr  E-mail: info@bikealert.gr    

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO