spot_img
HomeΝΕΑΑΓΟΡΑΣDUCATI ΑΞΕΣΟΥΑΡ

DUCATI ΑΞΕΣΟΥΑΡ

DUCATI ΑΞΕΣΟΥΑΡ

 

  • Εορταστικό πενθήμερο Bazaar από το Ducati Athens, στις εγκαταστάσεις του στον Νέο Κόσμο, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα
  • Κράνη, μπουφάν, μπότες, γάντια και επιλεγμένα Ducati accessories, ιδανικό δώρο για κάθε λάτρη των δύο τροχών
  • Όλα τα είδη προσφέρονται με έκπτωση που φτάνει το 80%
  • Από την Πέμπτη 16 έως και την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου
XMAS SALES DUCATI ATHENS___4-min

Το Ducati Athens διοργανώνει ένα πενθήμερο εορταστικό Bazaar εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Κράνη, μπουφάν, μπότες, γάντια αλλά και επιλεγμένα Ducati accessories, διατίθενται με έκπτωση έως 80%, πάντα με την εγγύηση γνησιότητας Ducati.

XMAS SALES DUCATI ATHENS___5 resize-min

Το Bazaar της Ducati αποτελεί ιδανική ευκαιρία για επιλογή δώρου για κάθε λάτρη των δύο τροχών, πόσω μάλλον στο κλείσιμο μιας θριαμβευτικής χρονιάς για τη Ducati, με τη μάρκα από το Borgo Panigale να πανηγυρίζει τους τίτλους κατασκευαστών και ομάδων στο πρωτάθλημα του MotoGP, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

XMAS SALES DUCATI ATHENS___6

Το Bazaar θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ducati Athens, από την Πέμπτη 16 έως και την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου. Ώρες λειτουργίας καθημερινά 10.00-20.00, εκτός Σαββάτου και Δευτέρας, οπότε οι ώρες λειτουργίας είναι 10.00-16.00 και 10.00-17.00, αντίστοιχα.

XMAS SALES DUCATI ATHENS___7

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Ducati Athens στο τηλέφωνο 210 9981199. Το Ducati Athens βρίσκεται στην Καλλιρόης 9, στον Νέο Κόσμο.

XMAS SALES DUCATI ATHENS___8 crop resize-min

Σημειώνεται ότι βάσει των μέτρων για την ανάσχεση της διασποράς του κορωνοϊού, που ισχύουν από τις 6 Νοεμβρίου, η είσοδος στο κατάστημα επιτρέπεται μόνο με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή αρνητικού rapid test/pcr και εγγράφου ταυτοπροσωπίας, καθώς και βάσει του μέγιστου επιτρεπόμενου ορίου ατόμων.

image001
RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO