spot_img
HomeΝΕΑΑΓΟΡΑΣΞΕΠΕΡAΣΤΕ ΤΑ OΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔOΣΕΙΣ 2022 TE 300I ΚΑΙ FE 350...

ΞΕΠΕΡAΣΤΕ ΤΑ OΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔOΣΕΙΣ 2022 TE 300I ΚΑΙ FE 350 ROCKSTAR ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛEΤΑΣ HUSQVARNA

ΞΕΠΕΡAΣΤΕ ΤΑ OΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔOΣΕΙΣ 2022 TE 300I ΚΑΙ FE 350 ROCKSTAR ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛEΤΑΣ HUSQVARNA

Υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Husqvarna Motorcycles για την παραγωγή των καλύτερων offroad μηχανημάτων, τα μοντέλα enduro MY22 TE 300i και FE 350 Rockstar Edition έχουν λάβει βασικές τεχνικές αναβαθμίσεις για το 2022. Εξοπλισμένες πλέον με σύστημα συμπλέκτη Brembo, καθώς και δίσκους φρένων Galfer εμπρός και πίσω, οι μηχανές που επικεντρώνονται στον ανταγωνισμό συνεχίζουν να διαθέτουν έναν εκτεταμένο κατάλογο δοκιμασμένων σε αγώνες τεχνικών αξεσουάρ για να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή απόδοση στην κατηγορία τους.

Αυτές οι απίστευτα δημοφιλείς, περιορισμένης έκδοσης μοτοσικλέτες ολοκληρώνονται με τα τελευταία γραφικά Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing, τα οποία κοσμούν κομψά και τα δύο μοντέλα.

FE 350 Rockstar Edition 2022

FE 350 Rockstar Edition 2022

Κορυφαία στις αναθεωρήσεις για το MY22, τόσο η TE 300i Rockstar Edition όσο και η FE 350 Rockstar Edition διαθέτουν πλέον υψηλής ποιότητας, εγκεκριμένα από το Factory Racing εξαρτήματα Brembo. Με το σύστημα συμπλέκτη να παρέχει αξιόπιστη απόδοση χωρίς ξεθώριασμα, η δύναμη φρεναρίσματος είναι επίσης βελτιωμένη χάρη στους κύριους κυλίνδρους και τις δαγκάνες φρένων της Brembo που συνεργάζονται με τους ολοκαίνουργιους δίσκους Galfer, εξασφαλίζοντας σταθερό φρενάρισμα, ακόμη και στις πιο ακραίες συνθήκες.

Και τα δύο μοντέλα είναι προσεκτικά συναρμολογημένα με πολλά εξαρτήματα από τη σειρά τεχνικών αξεσουάρ, που χρησιμοποιούνται από τη νικήτρια ομάδα enduro της Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing. Επικεφαλής των αναβαθμίσεων είναι οι μπλε ανοδιωμένοι μηχανικά επεξεργασμένοι με CNC τριπλοί σφιγκτήρες, τα ελαστικά enduro της Michelin, το πίσω γρανάζι Supersprox, οι πιο μαλακές λαβές ODI και το κάλυμμα της σέλας με υψηλή πρόσφυση, που βελτιώνουν τόσο τον χειρισμό όσο και την αντοχή των μοντέλων TE 300i Rockstar Edition και FE 350 Rockstar Edition. Επιπλέον, τα χαλύβδινα πλαίσια από μολυβδαίνιο χρωμίου κάθε μηχανής είναι φινιρισμένα με μια σκληρή, μαύρη βαφή πούδρας για μια πραγματική εμφάνιση αγωνιστικής ομάδας.

TE 300i Rockstar Edition 2022

TE 300i Rockstar Edition 2022

Η TE 300i Rockstar Edition συνεχίζει να θέτει τον πήχη για τα υψηλού επιπέδου δίχρονα μηχανήματα enduro. Παρέχοντας χαμηλό κόστος συντήρησης, εντυπωσιακή ροπή του κινητήρα και ζυγίζοντας λίγο πάνω από 106 κιλά, η TE 300i Rockstar Edition είναι η επιλογή των αγωνιστών όταν πρόκειται να συμμετάσχουν σε σωματικά απαιτητικούς αγώνες ή η ιδανική μοτοσικλέτα για όποιον αναζητά μια εξαιρετικά αξιόπιστη μοτοσικλέτα που προσφέρει ασυναγώνιστες επιδόσεις.

Προσφέροντας απίστευτη ευελιξία και επιτρέποντας στους αναβάτες να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα εδάφη, η FE 350 Rockstar Edition πρωτοπορεί όταν πρόκειται για κορυφαία μηχανική μοτοσυκλέτα offroad. Με έναν τετράχρονο κινητήρα 350 cc DOHC που δημιουργεί μια ευρεία διασπορά αξιοποιήσιμης ισχύος, ένας διακόπτης χαρτογράφησης κινητήρα τοποθετημένος στο τιμόνι επιτρέπει στους αναβάτες να ρυθμίζουν γρήγορα και εύκολα την απόδοση, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας επιλογής ελέγχου πρόσφυσης για βελτιωμένη πρόσφυση σε ολισθηρές συνθήκες.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά TE 300i Rockstar Edition και FE 350 Rockstar Edition:

Νέα γραφικά της Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing

Νέο εγκεκριμένο από το Factory Racing υδραυλικό σύστημα συμπλέκτη και φρένων Brembo

Νέοι δίσκοι φρένων Galfer εμπρός και πίσω

Πλαίσιο με μαύρη βαφή πούδρας

Μπλε τριπλοί σφιγκτήρες επεξεργασμένοι με CNC

Μαύρο κάλυμμα σέλας με πρόσθετες νευρώσεις

Προστατευτικό δίσκου εμπρός

Ελαστικά Michelin Enduro

Μπλε πίσω γρανάζι Supersprox

Μπλε οδηγός αλυσίδας

Γκρι λαβές ODI

Προσβάσιμο φίλτρο αέρα Twin Air premium για συντήρηση χωρίς εργαλεία

Παρέχοντας πρόσθετες επιλογές απόδοσης, η Husqvarna Motorcycles προσφέρει τη σειρά Τεχνικά Αξεσουάρ – μια ολοκληρωμένη συλλογή προσεκτικά σχεδιασμένων εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας για την περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης και την αύξηση της ανθεκτικότητας. Επιπλέον, η συλλογή Functional Offroad Apparel επιτρέπει στους αναβάτες να δημιουργήσουν μια εξατομικευμένη εμφάνιση με προστατευτικά είδη που εξασφαλίζουν τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και άνεσης.

Τα μοντέλα 2022 TE 300i και FE 350 Rockstar Edition της Husqvarna Motorcycles είναι πλέον διαθέσιμα σε επιλεγμένες αγορές από τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της Husqvarna Motorcycles. Η διαθεσιμότητα διαφέρει από χώρα σε χώρα. Για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την τιμολόγηση και τη διαθεσιμότητα, παρακαλούμε απευθυνθείτε στην εθνική σας θυγατρική ή τον εισαγωγέα της Husqvarna Motorcycles.

 Gallery:

 

 

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO