fbpx

Νέα Αγοράς Moto

GIVI για το X-ADV 750

Σκούτερ ή τουριστικό όχημα;

Ο εξοπλισμός ταξιδιού που έχει αναπτύξει η GIVI για την έκδοση 2021 αυτού του δημοφιλούς σκούτερ της Honda είναι πραγματικά πολύ εκτεταμένος, καθιστώντας δυνατή τη δημιουργία ενός εξαιρετικού εξοπλισμού ταξιδιού, με βαλίτσες αλουμινίου. Ας ρίξουμε μια ματιά σε όλες τις λεπτομέρειες!

Τα στοιχεία πωλήσεων δείχνουν ότι αυτό το σκούτερ Honda έχει επιλεγεί από πολλούς αναβάτες. Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν αυτή την επιλογή, από την ιδιότητά του ως "μοτοσικλέτα", μέχρι την ψυχή ενός οχήματος παντός εδάφους, τις πρωτοφανείς λύσεις του σχεδιασμού του και τέλος μια λεπτή δομή πλαισίου+κάλυψης που αφήνει χώρο για μια ταξιδιωτική εξάρτυση που δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από τις λύσεις που υιοθετεί η GIVI για τους εκδρομείς.

Ας ξεκινήσουμε από το σετ των τριών βαλιτσών - 2 πλευρικές βαλίτσες και 1 πίσω βαλίτσα - σχεδόν χωρίς όριο επιλογών στον τομέα των σκληρών βαλιτσών της GIVI. Στο X-ADV μπορούμε να τοποθετήσουμε τις κορυφαίες βαλίτσες MONOKEY® και MONOLOCK® και τις πλαστικές βαλίτσες καθώς και τα μοντέλα αλουμινίου Trekker Outback (MONOKEY® CAM-SIDE) και Dolomiti (MONOKEY®). Αυτό δεν είναι λάθος, αλλά τα τελευταία νέα: οι θήκες DOLOMITI 2021 έχουν εγκαταλείψει το σύστημα στερέωσης "Retro-Fit" για να αγκαλιάσουν το MONOKEY®. Μια επιλογή της εταιρείας που δεν θα εκτιμήσουν μόνο οι ιδιοκτήτες του X-ADV 750.

Ειδικά αξεσουάρ και ειδικά προσαρτήματα είναι επί του παρόντος διαθέσιμα για την X-ADV 750 /21.

Honda-X-Adv-750-con-Dolomiti

ΑΣΦΆΛΕΙΑ - ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ - ΆΝΕΣΗ ΟΔΉΓΗΣΗΣ

D1188ST - Ειδικό, διαφανές παρμπρίζ. Τα μεγέθη του (64 x 43,5 cm - Υ x Π) παρέχουν επιπλέον 10 cm σε ύψος για μεγαλύτερη προστασία από τη ροή του αέρα. Μπορείτε να το τοποθετήσετε στη θέση της αρχικής οθόνης χρησιμοποιώντας τις ίδιες βάσεις.

TN1156 - Ειδικό προστατευτικό κινητήρα. Είναι κατασκευασμένο από χαλύβδινο σωλήνα διαμέτρου 25 mm, βαμμένο σε μαύρο χρώμα, με ελαστικά ένθετα στην κορυφή. Διατρέχει κατά μήκος και των δύο πλευρών του οχήματος, ξεκινώντας από το προφίλ του υποπόδιου.

PR1156 - Πρόκειται για τη συντομογραφία ενός άλλου εξαρτήματος που προορίζεται για προστασία, στην προκειμένη περίπτωση του ψυγείου. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του είναι ανοξείδωτο ατσάλι βαμμένο σε μαύρο χρώμα.

MG1156 - Το πίσω μέρος της μοτοσικλέτας, αλλά πιο συγκεκριμένα ο πίσω τροχός, μπορεί να προσαρμοστεί με αυτό το προστατευτικό λάσπης/κάλυμμα αλυσίδας, ειδικά για το X-ADV, κατασκευασμένο από ABS, σε μαύρο χρώμα.

RM1156KIT - Επίσης, σχεδιασμένο στο πίσω ελαστικό είναι αυτό το κιτ, το οποίο προσαρμόζεται στον άξονα του τροχού και επιτρέπει την τοποθέτηση του πρόσθετου προστατευτικού ψεκασμού RM02 "σε ανάρτηση".

ES1186 - Βελτιώνει και καθιστά ασφαλή τη στήριξη της μοτοσικλέτας στο έδαφος, αυξάνοντας την επιφάνεια στήριξης του αρχικού πλευρικού σταντ. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και ανοξείδωτο χάλυβα.

01VKIT - Ένα πλούσιο σετ βιδών που χρησιμοποιείται για τη στερέωση του GIVI Smart Mount RC S903A ή S904B στο κάλυμμα του δοχείου υγρών φρένων/συμπλέκτη στο τιμόνι. Και οι δύο είναι ρυθμιζόμενες βάσεις στις οποίες μπορείτε να στερεώσετε μία από τις βάσεις smartphone της σειράς GIVI.

Honda-X-Adv-750-con-Trekker-II-35

ΜΕΤΑΦΟΡΆ ΑΠΟΣΚΕΥΏΝ

Ας προχωρήσουμε στη λίστα με τα εξαρτήματα που έχει αναπτύξει η GIVI για το Honda X-ADV 750/21. Με τη βοήθειά τους θα μπορέσετε να αποκτήσετε την πιο κατάλληλη λύση φόρτωσης για τις ανάγκες των χρηστών. Υπάρχουν πολλαπλές προσαρμογές, ανάλογα με το επιλεγμένο εξάρτημα, το προτεινόμενο σύστημα στερέωσης (MONOKEY®, MONOLOCK®, MONOKEY® CAM- SIDE) και το μοντέλο της βαλίτσας.

SR1188 - Ειδική πίσω σχάρα για την κορυφαία θήκη MONOKEY® ή MONOLOCK® για τη σύνδεση με τις πλάκες M5, M8A, M8B, M9A ή M9B MONOKEY®, τις πλάκες M5M και M6M MONOLOCK® ή τη θήκη τσάντας αλουμινίου EX2M. Πρόκειται για ένα ειδικό στήριγμα με επικάλυψη πολυουρεθάνης.

SR1186 - Πίσω σχάρα που κατασκευάζεται από την GIVI για όσους τοποθετούν την αρχική σχάρα αποσκευών της Honda. Είναι ειδική για τις κορυφαίες βαλίτσες MONOKEY® ή MONOLOCK® και πρέπει να συνδυάζεται με τις πλάκες M5, M7, M8A, M8B, M9A ή M9B MONOKEY®, με τις πλάκες M5M και M6M MONOLOCK® ή με τη θήκη βαλίτσας αλουμινίου EX2M. Μέγιστο φορτίο 6 kg.

Honda-X-ADV-con-Trekker-Outback_retro

PLO1188MK και PLO1188CAM - Ειδικές θήκες για βαλίτσες PL ONE-FIT. Η πρώτη είναι διαμορφωμένη για βαλίτσες MONOKEY®, η δεύτερη για MONOKEY® CAM-SIDE (βαλίτσες Trekker Outback). Είναι κατασκευασμένες από χαλύβδινο σωλήνα διαμέτρου 18 mm και μπορούν να μετατραπούν σε σχάρα ταχείας απελευθέρωσης σε συνδυασμό με το 01RKIT. Ταιριάζουν σε συνδυασμό με την οπίσθια βάση SR1188 ή την αρχική σχάρα αποσκευών της Honda.

TL6415KIT - Ειδικό κιτ τοποθέτησης στο esterohe GIVI S250 "Tool Box", στις δύο πλευρικές θήκες που αναφέρονται παραπάνω. Πρέπει να τοποθετηθεί στην αριστερή πλευρά της μοτοσικλέτας.

ΠΛΑΪΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Πάνω ΘΕΣΕΙΣ: οι συνιστώμενοι συνδυασμοί
((διατίθεται με φυσικό και μαύρο φινίρισμα)

DOLOMITI - Ζεύγος πλευρικών βαλιτσών DLMK36APACK2 και DLMK36BPACK2. Κορυφαίες βαλίτσες DLM46A και DLM46B.
TREKKER OUTBACK - Ζεύγος πλευρικών βαλιτσών OBKN37APACK2. Κορυφαία θήκη OBKN42A
TREKKER II 35 - Ζεύγος πλευρικών βαλιτσών TRK35BPACK2.

ΓΙΑ ΤΙΜΈΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΝΟΜΈΑ ΤΗΣ GIVI:
MOTO MARKET
Τηλ: + 30 2310 795 615 - κ. Σταμάτης Δημητριάδης - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.