spot_img
HomeΝΕΑΑΓΟΡΑΣΤο SEAT MÓ eScooter 125 στην Αστυπάλαια

Το SEAT MÓ eScooter 125 στην Αστυπάλαια

Το SEAT MÓ eScooter 125 στην Αστυπάλαια

Το ηλεκτρικό SEAT MÓ eScooter 125 συμμετέχει στο project του Ομίλου Volkswagen και της Ελληνικής Κυβέρνησης για την πράσινη κινητικότητα στην Αστυπάλαια. Ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις από τους παρευρισκόμενους στην χθεσινή παρουσίαση του προγράμματος στο νησί . To SEAT MÓ eScooter 125 είναι ήδη διαθέσιμο για πώληση στην Ελλάδα

SEAT MÓ_03

 

Η SEAT MÓ παρουσίασε χθες κατά την επίσημη εκδήλωση του προγράμματος της Αστυπάλαιας τις δυνατότητες του ηλεκτρικού eScooter 125 με το οποίο συμμετέχει στο συγκεκριμένο project, που σκοπό έχει να καταστήσει το πανέμορφο νησί των Δωδεκανήσων ως το πρώτο “έξυπνο” και “πράσινο” νησί της Μεσογείου, χάρη στην πρωτοβουλία του Volkswagen Group και της Ελληνικής Κυβέρνησης.

SEAT MÓ_04

 

Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος του Volkswagen Group Herbert Diess, o Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης, ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό Άκης Σκέρτσος, η Γενική Γραμματέας Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος  Αλεξάνδρα Σδούκου, ο Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εξωτερικών Γιάννης Σμυρλής, βουλευτές Δωδεκανήσου, ο Δήμαρχος Αστυπάλαιας Νικόλαος Κομηνέας, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, καθώς και ο Γερμανός πρέσβης στην Ελλάδα Dr. Ernst Reichel.

SEAT MÓ_05

 

Kατά της διάρκεια της εκδήλωσης παραδόθηκε για χρήση από τις τοπικές αρχές το πρώτο ηλεκτρικό e-Scooter 125 ανάμεσα στα υπόλοιπα ηλεκτρικά οχήματα δωρεάς του Volkswagen Group, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσει και η παράδοση 2 επιπλέον Scooters SEAT MÓ για χρήση από την Ελληνική Αστυνομία στο νησί.

 

Την SEAT εκπροσώπησε στην εκδήλωση ο Lucas Casasnovas, Διευθύνων Σύμβουλος της SEAT MÓ, που είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους υψηλούς καλεσμένους το eScooter 125, οι οποίοι εξέφρασαν τις θετικές τους εντυπώσεις για τις δυνατότητές του και ιδιαίτερα για την ευκολία που προσφέρει στην φόρτιση του η αποσπώμενη μπαταρία των 5,6 kWh, η οποία του χαρίζει μέγιστη αυτονομία κίνησης έως 137 χλμ. για κάθε κύκλο φόρτισης.

 

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO