spot_img
HomeΝΕΑΑΓΟΡΑΣKymco People One 125i CBS

Kymco People One 125i CBS

Kymco People One 125i CBS

Μια φθινοπωρινή προσφορά από την Kymco έρχεται για να δώσει την απόλυτη λύση στην καθημερινή μας μετακίνηση.

Το People One 125i προσφέρεται τώρα με έκπτωση 250€, η οποία μάλιστα συνοδεύεται και από άτοκο διακανονισμό. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να γίνει δικό σας με μόλις 2.095€ (από 2.345€), με την αποπληρωμή να περιλαμβάνει προκαταβολή 20% και 24 άτοκες μηνιαίες δόσεις με κάρτα!

Η ιστορία του People ξεκίνησε το 1998, όταν η Kymco παρουσίασε την 1η γενιά του μοντέλου. Μέχρι σήμερα, περισσότερα από 200.000 scooter με το λογότυπο People έχουν πουληθεί στην Ευρώπη!

KYMCO PEOPLE ONE 125i CBS 03

Πρόκειται για ένα μοντέλο με μεγάλους τροχούς, που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την ασφάλεια, την άνεση, την οικονομία και την αξιοπιστία.

KYMCO PEOPLE ONE 125i CBS 003

Το πρακτικό επίπεδο πάτωμα και ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα το κάνουν ιδανικό στον καίριο τομέα της χρηστικότητας, το People One είναι ένα scooter πόλης με πολλά προτερήματα. Η αναπαυτική σέλα με το χαμηλό ύψος και η προσεγμένη εργονομία στη θέση οδήγησης θα βολέψει αναβάτες κάθε αναστήματος, ενώ η μεταφορά συνεπιβάτη ή/και αντικειμένων γίνεται εύκολα χάρη στα αναδιπλούμενα μαρσπιέ και στη μεγάλη σχάρα με τις εργονομικές χειρολαβές.

KYMCO PEOPLE ONE 125i CBS 04

Κάτι ιδιαίτερα σημαντικό είναι πως για τον ανεφοδιασμό δεν απαιτείται κατέβασμα από τη σέλα, καθόσον η τάπα πλήρωσης του ρεζερβουάρ είναι στην ποδιά. Ευχρηστία και πρακτικότητα σε υπερθετικό βαθμό, για ένα scooter πόλης που θέλει να σέβεται τον εαυτό του.

KYMCO PEOPLE ONE 125i CBS 05

Και επειδή το People One θέλει να ξεχωρίζει, μπορεί και κατακτά το σεβασμό και όσων δίνουν μεγάλη σημασία στην εμφάνιση, που αν μη τι άλλο είναι σύγχρονη και αντανακλά Ευρωπαϊκό χαρακτήρα. Αντίστοιχα υψηλών προδιαγραφών είναι και η ποιότητα κατασκευής του, με μελετημένο φινίρισμα και άψογη συναρμογή υλικών.

KYMCO PEOPLE ONE 125i CBS 06

Ο ηλεκτρονικά ελεγχόμενος ψεκασμός καυσίμου είναι τεχνολογίας DIS (Drop Injection System), επιτρέποντας τη βελτιστοποίηση των επιδόσεων με ταυτόχρονη μείωση των εκπομπών ρύπων και κατανάλωσης.

KYMCO PEOPLE ONE 125i CBS 07

 Ο τετράχρονος κινητήρας των 125cc αποδίδει 9,6 ίππους και χρειάζεται μόλις ένα λίτρο καυσίμου για να καλύψει απόσταση 45 χιλιομέτρων! Κάτι που σημαίνει πως με το 6λιτρο ρεζερβουάρ προσφέρει αυτονομία που κάλλιστα μπορεί να ξεπεράσει τα 250 χιλιόμετρα!

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEOPLE ONE 125i CBS

  • Δύο δισκόφρενα με συνδυασμένη λειτουργία
  • Κεντρικό & πλαϊνό σταντ
  • Επίπεδο πάτωμα
  • Αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη
  • Σχάρα
  • Αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα
  • Ζάντες αλουμινίου
  • Πλήρης πίνακας οργάνων
  • Άγκιστρο αποσκευών
  • Δείκτης βενζίνης
  • Σινιάλο στη μεγάλα σκάλα των φώτων
  • Smart Lock κεντρικός διακόπτης πολλαπλών χρήσεων με αντικλεπτική προστασία

Οι επιλογές χρωμάτων είναι τρείς και αφορούν σε μαύρο (Space Black), λευκό (Pearl White) και κόκκινο (Candy Red).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ: 

 https://www.kymco.gr/product/people-one-125i-cbs-e4/#product

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO