spot_img
HomeΝΕΑΑΓΟΡΑΣΕίδη ρουχισμού ειδικά για το καλοκαίρι από τη Ducati

Είδη ρουχισμού ειδικά για το καλοκαίρι από τη Ducati

Είδη ρουχισμού ειδικά για το καλοκαίρι από τη Ducati
  • Τα μπουφάν, τα φούτερ και τα T-shirts της Ducati είναι κατασκευασμένα από ειδικά αεροδιαπερατά υλικά για εξασφαλίσουν τη μέγιστη άνεση σε συνδυασμό με κορυφαία ασφάλεια
  • Μια ολοκληρωμένη γκάμα καλοκαιρινών ειδών ρουχισμού, για να καλύψει τις ανάγκες και την άνεση κάθε μοτοσικλετιστή, διαθέσιμη στο Ducati Athens

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η Ducati συνιστά σε όλους τους μοτοσικλετιστές τη νέα σειρά αεριζόμενων μπουφάν και ειδών ένδυσης της μάρκας. Όλα τα κομμάτια έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν τη μέγιστη άνεση και ασφάλεια κατά τη διάρκεια ταξειδιών με υψηλές θερμοκρασίες. Η συλλογή ενδυμάτων της Ducati ειδικά για το καλοκαίρι είναι διαθέσιμη στο Ducati Athens (Καλλιρρόης 9, Αθήνα, τηλέφωνο 210-9981199).

DUCATI_Clothes_03

Τα υφασμάτινα μπουφάν Ducati και τα σπορ μπλουζάκια και T-shirts είναι φτιαγμένα από ελαφριά, αεροδιαπερατά υλικά και χαρακτηρίζονται από ένα μοναδικό, ξεχωριστό σχεδιασμό. Δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες μάρκες εξειδικευμένων ειδών ένδυσης, είναι εξοπλισμένα με προστατευτικά σημεία με πιστοποίηση CE ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένα για να συνδυάζονται και με προστατευτικά πλάτης.

Υφασμάτινο μπουφάν Flow C3

Το Flow C3, σχεδιασμένο από τη Drudi Performance αποκλειστικά για τη Ducati, είναι ένα ελαφρύ, αεροδιαπερατό και πλήρως πιστοποιημένο κατά CE μπουφάν. Το εσωτερικό διαθέτει προστατευτικά Warrior lite στους ώμους και τους αγκώνες και μπορεί να συνδυαστεί με ένα προστατευτικό πλάτης. Ένα κλιπ ραμμένο στο πίσω μέρος του, επιτρέπει να φοριέται με παντελόνι με αντίστοιχο αξεσουάρ, για να αποτρέπει το μπουφάν να ανεβαίνει στο πίσω μέρος. Το Flow C3 είναι επίσης εξοπλισμένο με αποσπώμενη επένδυση κατασκευασμένη από αεροδιαπερατή, αδιάβροχη και αντιανεμική στρώση τριών επιπέδων. Διατίθεται για άνδρες και γυναίκες, είναι το τέλειο μπουφάν για καλοκαιρινά ταξείδια.

DUCATI_Clothes_04

Υφασμάτινο μπουφάν Ducati Corse Tex Summer C2

Το Ducati Corse Tex Summer C2 είναι ένα υφασμάτινο μπουφάν με πολύχρωμο σχέδιο που γεννήθηκε από τη συνεργασία με τη Dainese. Κατασκευασμένο από ελαφριά δομή και αεροδιαπερατό ύφασμα, με αφαιρούμενη εσωτερική αντιανεμική επένδυση, έχει σχεδιαστεί ειδικά για ζεστά και υγρά κλίματα και για τη θερινή περίοδο. Διαθέτει ένθετα αλουμινίου στους ώμους, συνθετικά προστατευτικά στους αγκώνες και έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στο προστατευτικό πλάτης Wave ή Manis G2.

Υφασμάτινο μπουφάν Speed ​​3

Σχεδιασμένο από τον Aldo Drudi, κατασκευασμένο σε συνεργασία με την Alpinestars, το μπουφάν Speed ​​3 είναι μία νέα προσθήκη στη γκάμα των ρούχων της Ducati για καλοκαιρινή χρήση. Εκτός από την παρουσία αφαιρούμενων προστατευτικών με πιστοποίηση CE στους ώμους και τους αγκώνες, διαθέτει εσωτερικές υποδοχές για να φιλοξενεί προστατευτικά πλάτης και θώρακα Nucleon. Το υλικό κατασκευής και η δομή του μπουφάν εγγυώνται τη σταθερή θέση των προστατευτικών στοιχείων σε περίπτωση πτώσης. Τα δύο άγκιστρα για τη σύνδεση του παντελονιού, διατηρούν το ρούχο στη σωστή θέση, εμποδίζοντας το μπουφάν να ανέβει στην πλάτη.

DUCATI_Clothes_01

Σπορ φούτερ Downtown C1

Στο σπορ φούτερ Downtown C1, τα προστατευτικά στοιχεία τυπικά των apparel μοτοσικλέτας εμφανίζονται σε ένα καθαρά lifestyle ρούχο: ένα φούτερ με αφαιρούμενη κουκούλα, εξοπλισμένο με εσωτερικές ενισχύσεις από ίνες αραμίδης που προστατεύει στην έντονη τριβή, προστατευτικά στους ώμους και τους αγκώνες και μια τσέπη-υποδοχή για το προστατευτικό πλάτης Nucleon. Εφαρμογή, εμφάνιση και πρακτικότητα για χρήση σε μοτοσικλέτες τόσο σε αστικό περιβάλλον όσο και στον ελεύθερο χρόνο, χωρίς όμως να θυσιάζεται η ασφάλεια ενός ενδύματος με πλήρη πιστοποίηση CE.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO