Νέα Αγοράς Moto

 Triumph και Bajaj

Συνεργάζονται για μια ολοκαίνουργια σειρά μεσαίου κυβισμού

Η Triumph Motorcycles και η Bajaj Auto India εκκίνησαν επίσημα σήμερα τη συναρπαστική, μακροχρόνια, μη-μετοχική συνεργασία τους στο Πουνέ της Ινδίας. Πρόκειται για μια μοναδική στιγμή, όπου δύο παγκοσμίου φήμης εταιρείες οι οποίες είναι παθιασμένες, με επίκεντρο τα προϊόντα, συνεργάζονται για να κατασκευάσουν μια ολοκαίνουργια σειρά μοτοσυκλετών μεσαίου κυβισμού.

Triumph-Bajaj 05

Η εμβληματική μάρκα Triumph θα επιδιώξει την περαιτέρω επέκταση της παγκόσμιας εμβέλειάς της, με τη συνεργασία να προσφέρει μια νέα ευκαιρία στη μεσαίου μεγέθους κατηγορία και, σημαντικά, ένα νέο σημείο εισόδου σε πολλές αναδυόμενες αγορές μεγάλου όγκου, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας και άλλων ασιατικών αγορών.

Σε άλλες αγορές, όπου η Triumph δεν είναι σήμερα παρούσα, η Bajaj θα αντιπροσωπεύει την Triumph και θα προσφέρει τις νέες μοτοσυκλέτες μεσαίου κυβισμού ως μέρος της πλήρους γκάμας Triumph.

Triumph-Bajaj 03

Σε όλες τις άλλες αγορές όπου η Triumph είναι σήμερα παρούσα, οι μοτοσυκλέτες που εξελίσσονται από κοινού από αυτή τη συνεργασία θα ενταχθούν στο τρέχον χαρτοφυλάκιο προϊόντων Triumph και θα διανέμονται από το δίκτυο ντίλερ Triumph παγκοσμίως. Αυτό θα ξεκλειδώσει πραγματικά τις δυνατότητες σε παγκόσμια κλίμακα.

Από τη συνεργασία θα προκύψει η κατασκευή νέας πλατφόρμας κινητήρων και οχημάτων στην κατηγορία μεσαίου κυβισμού (200-750κ.εκ.) και θα προσφέρει πολλαπλές επιλογές που θα απευθύνονται σε διαφορετικές κατηγορίες.

Triumph-Bajaj 04

Αυτό θα δημιουργήσει ένα νέο σημείο εισόδου στη γκάμα Triumph σε όλον τον κόσμο και θα εξασφαλίσει ότι η Triumph θα μπορεί να ανταγωνιστεί σε σημαντικά μεγάλα κομμάτια της παγκόσμιας αγοράς μοτοσυκλετών και να προσελκύσει νέους πελάτες στη μάρκα.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.