spot_img
HomeΝΕΑΑΓΟΡΑΣΝέο υγρό φρένων αφιερωμένο στους αγώνες

Νέο υγρό φρένων αφιερωμένο στους αγώνες

Η Motul επεκτείνει και βελτιώνει την γκάμα των αγωνιστικών υγρών φρένων, παρουσιάζοντας το νέο υγρό φρένων RBF 700. Το RBF 700 προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε σύγκριση με τα συμβατικά υγρά, έχοντας “ξηρό” σημείο βρασμού στους 336 °C, ενώ ταυτόχρονα παραμένει συμβατό με το πρότυπο DOT4. Επιπλέον, ενισχύει την δύναμη πέδησης κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας στις πιο αντίξοες αγωνιστικές συνθήκες για αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα, και όλα τα μηχανοκίνητα αθλήματα.

 Ως πρωτοπόρος στον χώρο των συνθετικών λιπαντικών, η Motul ασχολείται με τα μηχανοκίνητα αθλήματα για αρκετές δεκαετίες. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών, η Motul έχει αποδείξει την τεχνογνωσία της μέσα από τις συνεργασίες που έχει δημιουργήσει με τις πιο διάσημες ομάδες αγώνων (Rebellion, Nismo SuperGT, Yamaha WSBK, Suzuki MotoGP, Honda HRC,…). Τα προϊόντα Motul χρησιμοποιούνται επίσης σε όλο τον κόσμο στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα: 24 ώρες του Le Man, MotoGP, WSBK, Blancpain GT.

Η αξιοποίηση της αποκτημένη τεχνογνωσίας και εμπειρίας οδήγησε την Motul στην ανάπτυξη του νέου υγρού φρένων Motul RBF 700, ένα προϊόν που προσφέρει μέγιστη και ομοιόμορφη ισχύ φρεναρίσματος κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας που συναντώνται στους αγωνιστικούς χώρους.

RBF 700
RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO