spot_img
HomeΝΕΑΑΓΟΡΑΣΤετραετής εργοστασιακή εγγύηση Kawasaki Care Warranty Plus

Τετραετής εργοστασιακή εγγύηση Kawasaki Care Warranty Plus

Στα πλαίσια της αναβάθμισης των προσφερομένων υπηρεσιών προς τον μοτοσικλετιστή, η ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. επεκτείνει χωρίς χρέωση την εργοστασιακή εγγύηση των δικύκλων της Kawasaki για ακόμα δύο έτη πέρα από τη διετή εγγύηση που συνοδεύει την αγορά κάθε νέου δικύκλου με το πρόγραμμα πρόσθετης εγγύησης Kawasaki CARE Warranty Plus.

Το πρόγραμμα πρόσθετης εγγύησης K-CARE Warranty Plus παρέχει όλα όσα απαιτούνται ώστε η Kawasaki να εξακολουθήσει να αποδίδει, χρόνο με το χρόνο, προσφέροντάς μακροχρόνια και αξιόπιστη εξυπηρέτηση στους ιδιοκτήτες της.

Εάν κάποιο εξάρτημα που καλύπτεται από το πρόγραμμα εγγύησης παρουσιάσει πρόβλημα λόγω κατασκευαστικού ελαττώματος, η Kawasaki θα το επισκευάσει ή θα το αντικαταστήσει χωρίς κανένα κόστος – τόσο απλά. Χωρίς εκπλήξεις και χρεώσεις για την εργασία ή τα ανταλλακτικά. Και το πιο σημαντικό, χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων, χωρίς όριο επί των απαιτήσεων αποζημίωσης και με κάλυψη Kawasaki CARE Warranty Plus σε όλη την Ευρώπη. Επίσης, το πρόγραμμα K-CARE Warranty Plus μεταβιβάζεται στον επόμενο ιδιοκτήτη χωρίς επιπλέον κόστος. Η Kawasaki χειρίζεται αποκλειστικά το πρόγραμμα K-CARE Warranty Plus από την αρχή έως το τέλος.

K-CARE_Warranty plus_RGB__150_DPI

Η προωθητική ενέργεια αφορά σε όλα τα νέα δίκυκλα της Kawasaki που θα ταξινομηθούν από την Δευτέρα 3 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019. Από την ενέργεια εξαιρούνται τα Kawasaki Athlete 125 για τα οποία βρίσκεται ήδη σε ισχύ άλλη προωθητική ενέργεια.

Παράλληλα, για κατόχους Kawasaki με δίκυκλα που βρίσκονται ήδη σε διάρκεια ισχύος της εργοστασιακής εγγύησης και που επιθυμούν να αποκτήσουν το πρόγραμμα πρόγραμμα πρόσθετης εγγύησης K-CARE Warranty Plus, το πρόγραμμα μπορεί να αγοραστεί οποιαδήποτε στιγμή μέσω του επίσημου δικτύου αντιπροσώπων της Kawasaki στην Ελλάδα στις παρακάτω τιμές:

Κόστος K-Care Warranty Plus Μοτοσυκλέτες < 810 κ.ε.: για 24 μήνες 248 € συμπ. ΦΠΑ > 810 κ.ε.: για 24 μήνες 310 € συμπ. ΦΠΑ Scooters & MC=<200 κ.ε.: για 24 μήνες 174 € συμπ. ΦΠΑ

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO