spot_img
HomeΝΕΑΑΓΟΡΑΣKTM Duke 790 και KTM 790 Duke S

KTM Duke 790 και KTM 790 Duke S

H ελληνική αντιπροσωπεία της KTM δημιούργησε μια νέα έκδοση του 790 DUKE που απογειώνει τις δυνατότητες του μεσαίου roadster

To εξαιρετικό KTM 790 DUKE γίνεται ακόμη καλύτερο με επεμβάσεις στα σημεία. Η έκδοση S, επινόησης και δημιουργίας της KTM SOUTH EAST EUROPE, χαρίζει τη δυνατότητα στους Έλληνες μοτοσυκλετιστές να αποκτήσουν το KTM 790 DUKE S, που δημιουργήθηκε μέσα από την πολύχρονη εμπειρία των στελεχών της.

G5IV8448

Το KTM 790 DUKE S ενισχύει ακόμα περισσότερο τον sport χαρακτήρα του και απευθύνεται σε όσους ψάχνουν την απόλυτη αίσθηση οδηγικής συμπεριφοράς και απόδοσης σε ένα μεσαίου κυβισμού roadster.

Η επιλογή του τελικού εξάτμισης της Arrow σε μαύρο αλουμίνιο με carbon τελειώματα βελτιώνει την απόδοση του δικύλινδρου σε σειρά κινητήρα  και κάνει το KTM 790 DUKE S ακόμη πιο ελαφρύ. Παράλληλα απογειώνει την επιθετική σχεδίαση του “νυστεριού” ενώ ο μπάσος ήχος αποτελεί την ιδανική μελωδία στην sport οδήγηση.

Η διάφανη αεροδυναμική ζελατίνα βελτιώνει την προστασία του αναβάτη ενώ η προσθήκη της καρίνας και του καλύμματος της σέλας συνεπιβάτη, που προέρχονται επίσης από τα KTM POWER PARTS, τονίζουν τα σπορ χαρακτηριστικά του KTM 790 DUKE S και προσθέτουν έξτρα πόντους στην εμφάνιση.

G5IV8465

Η ουσία όμως της προσθήκης του S σε αυτή την έκδοση του KTM 790 DUKE είναι οι σημαντικές επεμβάσεις που έχουν γίνει στον τομέα των αναρτήσεων, με στόχο την απόλυτη οδική συμπεριφορά σε δρόμο και πίστα. Το εσωτερικό του πιρουνιού της WP έχει αλλαχθεί με ένα κιτ φυσιγγίων (cartridge) της κορυφαίας Andreani, μετατρέποντάς το σε ένα ρυθμιζόμενο σύστημα ανάρτησης ως προς την απόσβεση συμπίεσης και την απόσβεση επαναφοράς. Ταυτόχρονα, το εργοστασιακό αμορτισέρ αντικαταστάθηκε από ένα ρυθμιζόμενο ως προς την απόσβεση επαναφοράς και προφόρτιση της Ohlins. Οι αναρτήσεις έρχονται ρυθμισμένες μετά από δοκιμές και αποτελούν τη χρυσή τομή για χρήση τόσο στον δρόμο όσο και στην πίστα.

G5IV8394

To ΚΤΜ 790 DUKE S θα είναι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας σε μαύρο και πορτοκαλί χρώμα με προτεινόμενη τιμή λιανικής στα € 13.290

Μπορείτε να το αποκτήσετε και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις διαθεσιμότητες απευθυνόμενοι στους επίσημους συνεργάτες της KTM σε όλη την Ελλάδα.

Αναζητήστε το δίκτυο συνεργατών στο www.ktm.com

Περισσότερες πληροφορίες στο info@ktm.gr

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO