spot_img
HomeΝΕΑΑΓΟΡΑΣΝέα Yamaha Tenere 700

Νέα Yamaha Tenere 700

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την τιμή της Yamaha Tenere 700 και την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας ενός συστήματος online παραγγελίας.

Αναπτυγμένη στα πιο δύσκολα περιβάλλοντα από μερικούς από τους πιο έμπειρους αγωνιζόμενους του κόσμου, η σκληροτράχηλη, συμπαγής και ευέλικτη νέα Tenere 700 είναι έτοιμη να σας βάλει σ’έναν ολοκαίνουργιο κόσμο γεμάτο συγκινήσεις στην καθημερινότητα και συναρπαστικές εμπειρίες στα ταξίδια.

Εξοπλισμένη με τον επιτυχημένο δικύλινδρο κινητήρα CP2 689 κ.εκ. εν σειρά και ένα ολοκαίνουργιο πλαίσιο, η Tenere 700 σχεδιάστηκε για να προσφέρει κορυφαίο στην κατηγορία της χειρισμό και ευελιξία στις χωμάτινες διαδρομές, σε συνδυασμό με υψηλές επιδόσεις σε μεγάλες ταχύτητες και αποστάσεις στο δρόμο, στοιχεία χαρακτήρα μίας εξαιρετικά ικανής και ευέλικτης μοτοσυκλέτας περιπέτειας.

Και τώρα μπορείτε να είστε από τους πρώτους που θα αποκτήσετε την Tenere 700!

Σύστημα online παραγγελίας

Σε λιγότερο από 30 ημέρες, στις 27 Μαρτίου 2019 στις 15.00, η Yamaha θα ξεκινήσει ένα σύστημα online παραγγελίας για τους πιο παθιασμένους θαυμαστές που θέλουν να σχεδιάσουν την καλοκαιρινή τους περιπέτεια με την Tenere τους από τώρα!

2021-yamaha-tenere-700-09_1

Οι πρώτες παραδόσεις προβλέπεται να πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο του 2019 και θα αφορούν τους online πελάτες, με σειρά προτεραιότητας, και την ειδική τιμή των €9.990 (*) για τη βασική έκδοση. Η συγκεκριμένη τιμή θα αφορά αποκλειστικά τις online παραγγελίες και θα ισχύει μέχρι να κλείσει το online σύστημα στις 31 Ιουλίου 2019.

Το σύστημα online παραγγελίας θα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να επιβεβαιώσουν την παραγγελία τους με διάφορες επιλογές προαιρετικού εξοπλισμού της Tenere 700, που θα είναι διαθέσιμες και στην έκδοση των 35kW.

Και οι δύο εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες σε τρία χρώματα: Ceramic Ice, Competition White, Power Black.

Μετά την εξυπηρέτηση των αρχικών online παραγγελιών, η Yamaha θα συνεχίσει τη διάθεση της Tenere 700 στην κανονική τιμή των €10.490* για τη βασική έκδοση από τον Σεπτέμβριο του 2019, και παραδόσεις μέσω των καταστημάτων των Επίσημων Συνεργατών σε όλη την Ευρώπη.

Βασικά χαρακτηριστικά της Tenere 700 

  • Αγωνιστική εντός και εκτός δρόμου σπορ σχεδίαση, εμπνευσμένη από την T7, με το αυθεντικό DNA της σειράς Tenere
  • Πανίσχυρος, ομαλός και οικονομικός κινητήρας υψηλής ροπής
  • Ρυθμιζόμενο ABS για εκτός δρόμου οδήγηση
  • Ελαφριά, μικρών διαστάσεων, ευέλικτη
  • Εξαιρετική ισορροπία ισχύος και ελέγχου
  • Εκπληκτικές εκτός δρόμου επιδόσεις
  • Εντυπωσιακές εντός δρόμου επιδόσεις όλο το χρόνο
  • Δυνατότητα μεγάλων αποστάσεων με αυτονομία καυσίμου για 350 χλμ.+
  • Ανεμοθώρακας και χούφτες χεριών για εξαιρετική προστασία
  • Υπερσύγχρονη ανάρτηση μεγάλης διαδρομής
yamaha-tenere700-2019-00

Γνήσια Αξεσουάρ

H Yamaha θα κυκλοφορήσει μια μεγάλη σειρά Γνήσιων Αξεσουάρ για την Tenere 700. Για να ανταποκριθεί στις ανάγκες όσων αγαπούν τα ταξίδια, η σειρά θα περιλαμβάνει προαιρετικό εξοπλισμό αποσκευών και πολλά άλλα είδη, που θα αυξάνουν την άνεση και την ευκολία σε μεγάλες και πολύωρες  διαδρομές.

Για τους αθλητικούς, περιπετειώδεις οδηγούς που λατρεύουν τη δράση εκτός δρόμου, η Yamaha θα προσφέρει τεχνικό εξοπλισμό που θα κάνει ακόμα πιο δυναμική την απόδοση και το στυλ της μοτοσυκλέτας.

Tenere 700.

Ο Επόμενος Ορίζοντας είναι Δικός σας !

* Παράκληση να λάβετε υπόψη σας ότι οι αναφερόμενες τιμές είναι μόνο για τη βασική έκδοση και επίσης ότι η τιμή μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα διάθεσης.

Επικοινωνήστε με τις Τοπικές Αντιπροσωπείες για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO