spot_img
HomeΝΕΑΑΓΟΡΑΣ2019 Kymco X-Town CT 125 CBS

2019 Kymco X-Town CT 125 CBS

Το αρκτικόλεξο “CT” προέρχεται από τη λέξη “City” και φανερώνει τις διαθέσεις του νέου X-Town για κυκλοφορία την πόλη χωρίς συμβιβασμούς. Το πρόγραμμα ανανέωσης και εμπλουτισμού της γκάμας της Kymco συνεχίζεται σε αμείωτο ρυθμό, εντάσσοντας από το 2019 ένα ακόμα premium μοντέλο στην οικογένεια των 125.

XTown_CT_125_06

Το νέο X-Town CT 125 φέρνει νέο σχεδιαστικό αέρα σε μια κατηγορία που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις ευρωπαϊκές αγορές. Η βασική διαφορά του από το γνωστό Χ-Town έγκειται στην ύπαρξη επίπεδου δαπέδου, που βολεύει τόσο στο “ανέβα-κατέβα” από τη σέλα όσο και στη μεταφορά μικρών ή μεγαλύτερων αποσκευών ανάμεσα στα πόδια του οδηγού. Όμως, είναι η εμφάνιση αυτή που κάνει ένα βήμα μπροστά, στηριζόμενη στη χαρακτηριστική εταιρική εικόνα των mega-scooter πολυτελείας  της Kymco. Ο όγκος του φέρινγκ είναι μεγάλος και μαζί με τη ζελατίνα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν την προστασία που απαιτείται στη συγκεκριμένη κατηγορία των πολυτελών scooter μικρού κυβισμού. Το μοντέρνο στυλ του CT 125 τονίζεται από τα νέα full LED φωτιστικά, τη σέλα δύο επιπέδων, τα μεγάλα αναδιπλούμενα μαρσπιέ και τις ευμεγέθεις αεροδυναμικές χειρολαβές για τη στήριξη του συνεπιβάτη. Ο χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος κλειστού τύπου (fullface), ενώ η παροχή ρεύματος (θύρα USB) βρίσκεται σε άμεσα προσβάσιμο σημείο πάνω στο τιμόνι.

XTown_CT_125_08

Ο κινητήρας του CT είναι τετράχρονος, μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος 125cc, με 4 βαλβίδες και έναν εκκεντροφόρο επικεφαλής. Η απόδοσή του είναι στην κορυφή της κατηγορίας, σίγουρα δεν βρίσκεις εύκολα στην αγορά scooter 125 με 15 ίππους. Τα όργανα προέρχονται από τη σειρά X-Town 125/300 και απαρτίζονται από αναλογικά στροφόμετρο – ταχύμετρο και μια οθόνη LCD ανάμεσά τους. Ο εξοπλισμός ξεφεύγει από τα στάνταρ της κατηγορίας, περιλαμβάνοντας έως και ρυθμιζόμενες μανέτες. Η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ βρίσκεται στα 10,5 λίτρα, το οποίο μεταφράζεται σε αυτονομία που εύκολα μπορεί να ξεπεράσει τα 300 χιλιόμετρα.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO