Νέα Αγοράς Moto

Στα έμπειρα χέρια της Delta Motorcycles

Η εταιρεία DELTA MOTORCYCLES, με πωλητή τον πολυπρωταθλητή Enduro, Μανώλη Νανάκο, ανέλαβε την εκπροσώπηση της HUSQVARNA στην πόλη της Θεσσαλονίκης, 

Η εμπειρία του Μανώλη Νανάκου στα Πρωταθλήματα Enduro και η πολυετής παρουσία του στον χώρο της μοτοσυκλέτας συνδυάζονται άψογα με την ιστορία της Husqvarna και τις επιτυχίες της στους αγώνες και εγγυώνται μια άριστη συνεργασία.

Στο κατάστημα DELTA MOTORCYCLES, που το 2019 συμπληρώνει τρία χρόνια λειτουργίας στη Θεσσαλονίκη, θα μπορείτε πλέον να βρείτε εκτός από όλη τη γκάμα των μοτοσυκλετών της Husqvarna και τις ασφάλτινες μοτοσυκλέτες των KTM και BAJAJ, ανταλλακτικά και αξεσουάρ και των τριών εταιριών!

Ήδη στις εγκαταστάσεις της εταιρίας έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά νέα μοντέλα της HUSQVARNA αλλά και προσφορές σε παλαιότερο στοκ της εταιρείας καθώς επίσης μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ για τη μοτοσυκλέτα σας.

Εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτε άλλο από το να επισκεφθείτε το κατάστημα της DELTA και να πάρετε μια πρώτη γεύση από HUSQVARNA!

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok