spot_img
HomeΝΕΑΑΓΟΡΑΣΚάθε μέρα Black Friday Yamaha!

Κάθε μέρα Black Friday Yamaha!

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την πολυαναμενόμενη «γιορτή του καταναλωτή – Black Friday» με εκπτώσεις πέρα από κάθε προσδοκία. O θεσμός «Black Friday», που διαρκεί μία μόνο μέρα, σηματοδοτεί την έναρξη των χριστουγεννιάτικων αγορών. Φέτος έχει οριστεί για την Παρασκευή 23/11.

Για πρώτη φορά, η Yamaha μηδενίζει το χρόνο αναμονής, ενώνοντας όλες τις προσφορές και τις γιορτές σε μία μεγάλη προωθητική ενέργεια που ξεκινά από τώρα και μετατρέπει κάθε μέρα σε «Black Friday» έως το τέλος του έτους!   

Με επιλεγμένες προτάσεις από 125 ως 900 κυβικά εκατοστά, η Yamaha κατεβάζει τις τιμές για να ανεβείτε στα καλύτερα! Τα αγαπημένα ΜΤ-125, MT-07, MT-09, XSR900, Tracer 700 και YS 125, τώρα, μπορούν να γίνουν δικά σας σε τιμές που δεν έχει ξαναδεί η αγορά μοτοσυκλέτας! 

Λεπτομέρειες και εικόνες μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο :
https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/winter-offer/

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών στα συγκεκριμένα χρώματα,
και μέχρι τη λήξη των αποθεμάτων τους. Η κεντρική αντιπροσωπεία ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να διακόψει την προσφορά χωρίς περαιτέρω ενημέρωση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο  Επίσημο Δίκτυο Συνεργατών Yamaha. Για να βρείτε το Συνεργάτη της περιοχής σας πατήστε εδώ :
https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/dealer-locator/

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO