fbpx

Νέα Αγοράς Moto

ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ INTERMOT

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν όλες τις γωνιές του κόσμου στο ξεχωριστό περίπτερο της Motul, στην πιο σημαντική έκθεση του κόσμου αφιερωμένη σε ότι αφορά τους δύο τροχούς, την INTERMOT. Η διεθνής έκθεση μοτοσυκλέτας και powersport διοργανώνεται ανά διετία - είναι ΤΟ μέρος που πρέπει να βρίσκονται όσοι ανήκουν στην κοινότητα των δυο τροχών - διεξάγεται στην Κολωνία της Γερμανίας από 3-7 Οκτωβρίου 2018 και το Περίπτερο E30-F29, στην Αίθουσα 7.1. είναι ΤΗΕ place to be! 

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ MOTUL

Το θρυλικό Ντακάρ ήταν πάντα ένα event στη λίστα σας; Ο μεγαλύτερος και σκληρότερος αγώνας εκτός δρόμου στον κόσμο, του οποίου η Motul είναι στρατηγικός συνεργάτης, αποτελεί μια από τις βασικές συμμετοχές της Motul. Ελάτε να επισκεφθείτε το Αυθεντικό Ντακάρ Bivouac στο περίπτερο της Motul - ένα αφιέρωμα στους αναβάτες που συμμετέχουν στον αγώνα χωρίς καμία απολύτως υποστήριξη. Τώρα φανταστείτε τις ακραίες θερμοκρασίες, την άμμο και τη σκόνη, τα 9000 χιλιόμετρα, και τις πάνω από 14 ημέρες με ελάχιστο ύπνο, και θα καταλάβετε πόσο εξαρτώνται οι αγωνιζόμενοι από την αξιοπιστία και την απόδοση της Motul!

Με ένα προϊόν της σειράς Powersport διαθέσιμο για κάθε τύπο οχήματος, η εστίαση της Motul στην αγορά αυτή περιλαμβάνει μια παρουσίαση των διαφόρων οχημάτων και των προϊόντων που προορίζονται για αυτά, είτε πρόκειται για χρήση σε στεριά, νερό ή χιόνι. Μάθετε περισσότερα για τα εξειδικευμένα προϊόντα που διατίθενται, συμπεριλαμβανομένων των 300V2, JetSki, Snowmobiles, ATV... υπάρχει ένα όχημα Powersport για όλους, και η Motul έχει τα σωστά λιπαντικά και προϊόντα περιποίησης για κάθε ένα από αυτά. Από την 1η Σεπτέμβρη, μια νέα κοινωνική πλατφόρμα της Motul για Powersport, είναι ανοικτή για το κοινό: https://powersport.Motul.com/, στην οποία μπορεί κάποιος να εγγραφεί και να δημοσιεύσει τα δικά του άρθρα για Powersport. 

Το περίφημο Motul School θα παρουσιαστεί επίσης στο περίπτερο, με ευκολονόητα εκπαιδευτικά sessions, που θα πραγματοποιηθούν από ειδικούς της Motul, στα Αγγλικά, Ισπανικά και Γερμανικά και τα οποία θα μεταδοθούν μέσω των social media καναλιών της εταιρείας. Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια είναι πρακτικά και κατανοητά, οπότε αξιοποιήστε τη γνώση των τεχνικών εμπειρογνωμόνων της Motul, οι οποίοι θα επιδείξουν πώς λειτουργούν τα προϊόντα σε έναν κινητήρα και γιατί χρησιμοποιούνται ορισμένες τεχνολογίες όπως οι εστέρες. Ο επισκέπτης μπορεί επίσης να παρακολουθήσει την επίδειξη του εξοπλισμού χημικής ανάλυσης λιπαντικών ‘Motul Racing Lab’, που έχει ταξιδέψει σε αγώνες σε πολλά μέρη του κόσμου, πραγματοποιώντας δωρεάν αναλύσεις λιπαντικών για αγωνιζόμενους στις πιο απαιτητικές αγωνιστικές εκδηλώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ MOTUL

Η γαλλική εταιρία Motul δραστηριοποιείται παγκοσμίως και ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διανομή λιπαντικών προϊόντων (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και άλλων οχημάτων), καθώς και λιπαντικών βιομηχανικής χρήσης μέσω της δραστηριότητας της Motul Tech. 

Η Motul έχει επίσης αναγνωριστεί ως ειδικός στα συνθετικά λιπαντικά. Ήδη από το 1971, η Motul ήταν η εταιρία πρωτοπόρος στην παρασκευή του πρώτου 100% συνθετικού λιπαντικού για κινητήρες αυτοκινήτων, το 300V, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας εστέρων η οποία χρησιμοποιήθηκε αρχικά στην αεροναυπηγική βιομηχανία. 

Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, η Motul απέκτησε αξεπέραστη εμπειρία ως επίσημος προμηθευτής λιπαντικών για πολλές αγωνιστικές ομάδες και κατασκευαστές και συμμετέχει ενεργά στην περεταίρω ανάπτυξη των τεχνολογικών καινοτομιών στα motorsports.

Η Motul υποστηρίζει ομάδες αλλά και διεθνείς αγώνες και πρωταθλήματα όπως: 24 Hours of Le Mans (αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας), FIA World Endurance Championship, IMSA WeatherTech SportsCar Championship, Super GT, Drift, Pikes Peak, Japanese championship Super Formula, Blancpain Endurance Series, Dakar, Tour Auto, Le Mans Classic, MotoGP, World Superbike, World MX, FIM Endurance World Championship, IOM TT, MOTUL FIM Ice Speedway Gladiators World Championship, Roof of Africa και πολλές ακόμη.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.