spot_img

OFFROAD DAYS 2021

OFFROAD DAYS 2021

Δεν έχεις πολλές φορές την τύχη να οδηγείς νέες χωμάτινες μοτοσυκλέτες. Τη μία πίσω από την άλλη, σε προσεγμένο τερέν και με πλήρη τεχνική υποστήριξη. Όταν αυτό συμβαίνει, ξέρεις πως βρίσκεσαι στα OFFROAD DAYS, τον θεσμό που υποστηρίζει η Κ-MOTORS SOUTH EAST EUROPE και που δίνει την ευκαιρία σε αναβάτες από όλη την Ελλάδα να δουν από κοντά και να οδηγήσουν τα νέα χωμάτινα ΚΤΜ, HUSQVARNA και από φέτος GASGAS.

Όλα τα παραπάνω εκμεταλλεύθηκαν περισσότεροι από 100 λάτρεις των enduro και motocross μοτοσυκλετών, ανταποκρινόμενοι στην ανοιχτή πρόσκληση από την ομάδα της K-MOTORS SEE να βρεθούν στο χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας. Εκεί όπου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είχε σχεδιαστεί μια φανταστική διαδρομή, η οποία αναδείκνυε τις δυνατότητες όλων των μοτοσυκλετών, εκεί όπου οδήγησαν και οι συντάκτες του Ειδικού Τύπου μία ημέρα πριν τα 10 μοντέλα των KTM, HUSQVARNA και GASGAS.

DJI_0314

Δύο ημέρες γεμάτες οδήγηση για τους αναβάτες που έφτασαν στο όρος Ζήρεια από την Αττική και ολόκληρη την Πελοπόννησο, το διήμερο 16 και 17 Οκτωβρίου. Και αυτό ήταν μόνον η αρχή, αφού είναι ήδη προγραμματισμένα επτά ακόμα OFFROAD DAYS. Ο στόλος των μοτοσυκλετών θα βρεθεί στην Πάτρα, την Κρήτη, την Ξάνθη, την Καβάλα, τα Τρίκαλα και την Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα και οι συνεργάτες της K-MOTORS SEE σας περιμένουν να ανακαλύψετε τις αστείρευτες δυνατότητες των OFFROAD μοντέλων των ΚΤΜ, HUSQVARNA και GASGAS.

DJI_0446

Στόλος μοτοσυκλετών OFFROAD DAYS 2021:
KTM
KTM 250 EXC TPI SIX DAYS
KTM 250 EXC-F SIX DAYS
KTM 300 EXC TPI
KTM 350 EXC-F

HUSQVARNA
HQV FC250
HQV FC450
HQV TE300i
HQV FE350

GASGAS
GASGAS EC350F
GASGAS EC250

Η συνέχεια θα δοθεί στους συνεργάτες της K-MOTORS SEE σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η πιο εξειδικευμένη και παθιασμένη με τις off road μοτοσυκλέτες ομάδα είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει τα πιο «χωμάτινα» όνειρά σου.

30-31/10 Πάτρα MIKIS RACING
5-6/11 Ηράκλειο Κρήτης HK AEBE
7/11 Χανιά Κρήτης ΚΑΡΑΚΗΣ ΜΟΤΟ
13/11 Ξάνθη ΔΡΑΜΟΝ
14/11 Καβάλα ΜΟΤΟ ΤΕΑΜ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ
20-21/11 Τρίκαλα SIOKIS MOTO
27-28/11 Θεσσαλονίκη ΜΑΚΙΝΑ ΑΕ

Απαραίτητα: Χωμάτινος εξοπλισμός ασφαλείας (κράνος, μπουφάν, γάντια, μακρύ παντελόνι, μπότες, προστατευτικά για γόνατα και αγκώνες και προστατευτικό θώρακα).

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας – Δηλώστε συμμετοχή σήμερα

Gallery:

 

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO