spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ 2020

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ 2020

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ 2020

Την ώρα που ακυρώνονται εκδηλώσεις κάθε είδους από την ώρα που εμφανίστηκε ο Κορονοϊός, ξαφνικά μάθαμε ότι θα γίνει η ‘Πανελλήνια’ τον Δεκαπενταύγουστο.

Δεν έγιναν άλλα δρομολογημένα πράγματα και θα γίνει η πολύπαθη εκδήλωση της ΜΟΤΟΕ που είχε ήδη υποβαθμιστεί τα τελευταία χρόνια και αναρωτιόμασταν αν έπρεπε να συνεχιστεί με τα ίδια δεδομένα. Γιατί? Για να της βάλουμε την ταφόπλακα? Ήηηη….

Η ΜΟΤΟΕ ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει την ‘39η  Πανελλήνια’ στο κάμπινγκ της Νέας Καρβάλης. Εκεί δηλαδή που διοργανώνουν κάθε χρόνο το Bikers weekend οι Macedonian Warriors αλλά είχαν την υπευθυνότητα για το 2020 να το ακυρώσουν. Γιατί λοιπόν η ΜΟΤΟΕ επιμένει. Με το υγειονομικό πρωτόκολλο να επιτρέπει την είσοδο μόνο 300 ατόμων μέσα στο κάμπινγκ, τι γίνεται? Παραδέχεται η ομοσπονδία ότι έτσι και αλλιώς πάνω από 400 άτομα δεν μαζεύει μέσα στην κάποτε εμβληματική εκδήλωση της? Θα αφήσει λοιπόν κάποιους απέξω και θα εισπράξει εισόδους από 300 άτομα επειδή θα τους κάνει την τιμή να τους φιλοξενήσει? Χωρίς συναυλίες τι θα προσφέρει εκτός από το ρίσκο της συνάθροισης? Ή μήπως θα γίνουν και συναυλίες? Μήπως η ΜΟΤΟΕ πιστεύει ότι ο Covid 19 δεν υπάρχει?

2019 panelinia sikentrosi motosikletistwn (2)

Μήπως έπρεπε να εκμεταλλευτεί η ΜΟΤΟΕ την συγκυρία, να περάσει ένας χρόνος με ανασυγκρότηση και περισυλλογή, σχεδιάζοντας κ΄τι εντελώς φρέσκο την επόμενη χρονιά?

Ποιός είναι ο λόγος αυτής της απόφασης? Μήπως τα έσοδα του ταμείου? Με κάθε κόστος?

Η αλήθεια είναι ότι άλλο χρόνο δεν θα τους δώσει κανείς χώρο τον Δεκαπενταύγουστο. Οι περισσότεροι όμως έχουν ήδη κανονίσει τι θα κάνουν τότε. Εκτός ίσως από αυτούς που μάζευαν λάστιχα για κάψιμο όλο τον χειμώνα. Αυτοί που αποτελούν τον σκληρό πυρήνα της «Πανελλήνιας» τα τελευταία χρόνια.

2019 panelinia sikentrosi motosikletistwn (3)

Ίσως και η ΜΟΤΟΕ να έχει συμβιβαστεί ότι αυτοί είναι τελικά οι αιμοδότες του ταμείου της. Εγώ θα έλεγα να το ξανασκεφτούν οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτό το θέμα. Αν είναι να κάνουν την εκδήλωση, ας μας δείξουν κάτι εντελώς διαφορετικό και εμπνευσμένο. Φυσικά και ασφαλές. Αν δεν μπορούν δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος για να γίνει άλλη μία θλιβερή Πανελλήνια. Να θυμίσω ένα τσιτάτο του 80 που έλεγε: “Η λογική του κατήφορου είναι ο πάτος” Απλά ξανασκεφτειτε το λεω.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO