spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣHarley® On Tour 2020

Harley® On Tour 2020

Harley® On Tour 2020

H HarleyDavidson έφερε στην Ελλάδα για ακόμη μία χρονιά ένα φορτηγό με 23 μοντέλα της γκάμας του 2020. Περισσότεροι από 300 οδηγοί πραγματοποίησαν τεστ οδήγησης με την αγαπημένη τους μοτοσυκλέτα HarleyDavidson. Το φορτηγό τώρα οδεύει προς τη Ρωσία, όμως υπάρχει πάντα η δυνατότητα για ένα δωρεάν τεστ οδήγησης στις επίσημες αντιπροσωπείες HaleyDavidson.

Η Harley-Davidson, κάθε χρόνο, ανοίγει τον δρόμο προς την ελευθερία με την άφιξη του Harley® On Tour, της μεγάλης γιορτής των test rides. Έτσι και φέτος – με μία μικρή καθυστέρηση εξαιτίας της πανδημίας – κατέφθασε στην χώρα μας, πιστή στο ετήσιο ραντεβού της κάνοντας στάση στις επίσημες αντιπροσωπείες Harley σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα το Harley® On Tour βρέθηκε στην αντιπροσωπεία της Harley-Davidson Athena στις 27 & 28 Ιουνίου 2020 και στη Harley-Davidson Thessaloniki στις 4-5 Ιουλίου 2020. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του φορτηγού, οι ιδιοκτήτες Harley® που ενδιαφέρονται για την επόμενη μοτοσυκλέτα καθώς επίσης και οι λάτρεις της μάρκας που επιθυμούν να αγοράσουν την πρώτη τους Harley-Davidson, είχαν την ευκαιρία να προγραμματίσουν ένα test ride και να επιλέξουν τη μοτοσυκλέτα που τους ταιριάζει, ανάμεσα στα 23 μοντέλα της γκάμας.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με όλους τους κανόνες υγιεινής και προστασίας σύμφωνα με τα μέτρα ασφαλείας και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας.

Μην ονειρεύεστε άλλο, προγραμματίστε σήμερα το δικό σας δωρεάν τεστ οδήγησης στην πλησιέστερη αντιπροσωπεία Harley-Davidson, ενημερωθείτε για τις τιμές και τα νέα ευέλικτα χρηματοδοτικά πακέτα και ξεκινήστε τη δικά σας περιπέτεια.

Πατήστε ΕΔΩ και κλείστε δωρεάν το test ride σας τώρα με τρεις απλές κινήσεις!

 

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO