spot_img

ΜOTOSHOW 2020

ΜOTOSHOW 2020

Το 2020 η αγορά του δικύκλου ξεκίνησε με μεγάλη άνοδο και δυναμική με την συνέχεια να είναι γνωστή σε όλους μας. Αυτή τη δυναμική έχουμε μια ευκαιρία να την αναδείξουμε, ειδικά τώρα που οι συνθήκες ευνοούν την κυκλοφορία με δίκυκλο, με μια γιορτή επανεκκίνησης και επανασύνδεσης με το κοινό μας.

Το « ΜOTOSHOW 2020» θα διοργανωθεί το διάστημα 16-20/9 στο χώρο της Πέτρινης Αποθήκης στο λιμάνι του Πειραιά. Παράλληλα θα γίνει εκδήλωση «Go Electric» με ηλεκτροκίνητα Scooter και ποδηλατα.

Motoshow ath 2020 03

Η εκδήλωση θα γίνει με τα νέα πρωτόκολλα λειτουργίας που διασφαλίζουν την ασφάλεια των εκθετών και επισκεπτών. Ο χώρος της «Πέτρινης Αποθήκης» έχει εύκολη πρόσβαση από την πύλη Ε2 και βρίσκεται ακριβώς πριν το Υπουργείο. Διαθέτει άνετο parking, έχει πρόσβαση  με τον ηλεκτρικό και στη συνέχεια εσωτερική (δωρεάν) συγκοινωνία προς την έκθεση.

Motoshow ath 2020 04

Ο κλειστός χώρος είναι περίπου 2500τμ και διαθέτει 8 πύλες (4Χ5) που ανοίγουν από την πλευρά της θάλασσας παρέχοντας φυσικό εξαερισμό . Ο χώρος είναι βιομηχανικός και οι μόνες κατασκευές που θα επιτρέπονται είναι τράσσες  με φωτισμό και ψηφιακές εκτυπώσεις στις κολώνες – χωρίς να είναι απαραίτητες.

Motoshow ath 2020 05

Ο εξωτερικός χώρος είναι αντίστοιχου μεγέθους, περιφραγμένος και όπου θα είναι και η είσοδος στο χώρο καθώς και τα καθιστικά. Σε συνεργασία με το περιοδικό ΜΟΤΟ θα γίνονται test rides σε συγκεκριμένη διαδρομή ήπιας κυκλοφορίας εντός του χώρου του λιμανιού.

Επειδή με βάση τους κανόνες λειτουργίας θα υπάρχει περιορισμός επισκεπτών στον κλειστό χώρο, θα δημιουργήσουμε στο app μας μια επιλογή ημέρας και ώρας για τον επισκέπτη. Επιλογές θα έχει και όταν βρίσκεται εκεί, με τη δυνατότητα ή να δει την έκθεση εντός ή στον εξωτερικό χώρο ή να κάνει test ride έτσι ώστε να μην υπάρχει αναμονή.

Motoshow ath 2020 06

Η εκδήλωση έχει μεγάλο χορηγό τη MOTUL και θα είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και του Εμπορικού Επιμελητηρίου. Χορηγοί επικοινωνίας θα είναι το περιοδικό ΜΟΤΟ αλλά και ΜΜΕ ευρείας επικοινωνίας καθώς θα υπάρχει και ενημερωτικό περίπτερο του Υπουργείου Ανάπτυξης για την επιδότηση στα ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Συνημμένα, θα βρείτε κατόψεις των χώρων καθώς και φωτογραφίες του χώρου. Για περισσότερες πληροφορίες είμαι στη διάθεσή σας.

  1. PS. Την επόμενη Κυριακή 28/9 θα διοργανώσουμε το DGR με ανανεωμένο concept και διάθεση και με τη μεγαλύτερη συμμετοχή που είχε μέχρι τώρα.

 

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO