Εκδηλώσεις Moto

Ride Day με την Ομάδα του CSS

Το CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL θα διοργανώσει ολοήμερο RIDEDAY

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 06 Ιουνίου η Ομάδα του CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL θα διοργανώσει ολοήμερο RIDE DAY στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων ακολουθώντας πιστά όλους τους κανόνες ασφαλείας και υγιεινής που ορίζει η Πολιτεία.

Το Ride Day αφορά όλους τους αναβάτες μοτοσυκλετών, αποφοίτους του Σχολείου ή όχι, που θέλουν να εξασκήσουν τη τεχνική τους στην σιγουριά που προσφέρει το ασφαλές περιβάλλον της πίστας.  Στη ημέρα αυτή της ελεύθερης προπόνησης, θα χωριστούμε σε 3 γκρουπ ανάλογα με την εμπειρία του αναβάτη και τη προσέλευση των συμμετεχόντων. Και φυσικά, οι εκπαιδευτές του Σχολείου, θα βρίσκονται παρόντες να σας επιβλέπουν και να απαντούν κάθε απορία σας γύρω από τη Τέχνη της Οδήγησης της Μοτοσυκλέτας. Ελάτε λοιπόν να περάσουμε μια όμορφη ημέρα οδηγώντας με ασφάλεια την μοτοσυκλέτας σας.

Κόστος:

Τα 5 session, 65 ευρώ

Τα 3 session, 40 ευρώ

Το 1 session, 15 ευρώ

Κρατήσεις στη σελίδα του Σχολείου. www.superbikeschool.gr

Οι Υποστηρικτές του Σχολείου είναι η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας των μοτοσυκλετών HONDA στην Ελλάδα, τα ελαστικά Continental που μας προμηθεύει το ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ Α.Ε. και το Motodirect.gr, τα κράνη Schuberth, οι φόρμες HELD και παντελόνια DRAGGIN JEANS. Το SUPERBMOTO ομορφαίνει τις μοτοσυκλέτες μας, το Dirty Wash μας κρατά καθαρούς, η PROMAUTO-USAG μας παρέχει τα «σωστά» εργαλεία, ενώ το RIDER’s ART & CRAFT «μας ράβει» με το Uride να μας εξοπλίζει. Τέλος, αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό ΜΟΤΟ ενώ για τη on-line πληροφόρηση υπεύθυνο είναι το twowheelsonly 2wo.gr.

Το CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL-CSS είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο σαν το πιο ολοκληρωμένο σχολείο εκπαίδευσης μοτοσυκλετιστών στον κόσμο. Το Σχολείο ξεκίνησε το 1976 στην Αμερική και λειτουργεί αδιάκοπα από τότε έχοντας μυήσει στην Τέχνη Οδήγησης της Μοτοσυκλέτας αναβάτες από περισσότερες 52 χώρες. Τα τελευταία 44+ χρόνια ο Keith Code, ο ιδρυτής του CSS, έχει εκπαιδεύσει πάνω από 250.000 αναβάτες παγκοσμίως και αναδείξει δεκάδες παγκόσμιους/πανευρωπαϊκούς πρωταθλητές. Στόχος του Σχολείου είναι να αναβαθμίσει τη γνώση και τη τεχνική σας με άμεσο αποτέλεσμα μεγαλύτερο έλεγχο και καλύτερη κατανόηση στο τρόπο που συνεργάζεστε με τη μοτοσυκλέτα σας.

Το Ελληνικό παράρτημα είναι το τέταρτο στο κόσμο βρίσκεται στο 18 χρόνο λειτουργίας του και από τα θρανία του έχουν περάσει με επιτυχία περισσότεροι από 8100 Έλληνες μοτοσυκλετιστές και οι περισσότεροι πανελλήνιοι πρωταθλητές. Το Ελληνικό παράρτημα είναι υπεύθυνο για την διοργάνωση σχολείων σε τέσσερις χώρες της ανατολικής Μεσογείου: Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία και Τουρκία. Παράλληλα, έχει αναγνωρίσει διεθνώς 5 Έλληνες εκπαιδευτές και μία αλυτάρχη/υπεύθυνη κανόνων ασφαλείας και σήμερα επανδρώνει με επιτυχία σχολεία στην Η.Π.Α., στη Ινδία, στη Σαουδική Αραβία, τη Νότιο Αφρική, την Ισπανία, στις Φιλιππίνες και τα Η.Α.Ε.

Οι εκπαιδευτές αλλά και όλο το προσωπικό του Σχολείου θα σας περιμένουν για μια ημέρα γεμάτη γνώση και εκπαίδευση, στα γνωστά υψηλά επίπεδα υπηρεσίας ενός μοναδικού ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

Follow us @

www.facebook.com/California.Superbike.School.Greece/

www.facebook.com/California.Superbike.School.Cyprus/

Twitter: @1School1Passion

Instagram:  superbikeschool_gr

Join Us to Discover the Art of Cornering.

 

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.