Εκδηλώσεις Moto

Από το Vespa Club Thessaloniki

Το Christmas Charity Ride (  H Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Δράση του  Vespa Club) μετά από 9 χρόνια έχει γίνει πλέον θεσμός.  Ένα ραντεβού, μία Vespoπαρέλαση στην πόλη  και ένα κέρασμα με έναν και μόνο σκοπό. Την βοήθεια προς τον συνάνθρωπο. Οι φίλοι της VESPA αποτελούν αναμφισβήτητα μία μεγάλη ξεχωριστή παρέα στην πόλη μας.  Κάθε χρόνο  με το δικό τρόπο τους, προσφέρουν σε κοινωφελή ιδρύματα που εν μέσω κρίσης έχουν παραμεληθεί η αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα . Ιδιαίτερη δε είναι η ευαισθησία τους σε φορείς που ασχολούνται με το παιδί.

2019_VESPA_CHARITY_09

Το μεσημέρι της Κυριακής 8 /12/ 2019, σχεδόν 100 μέλη του Vespa Club Thessaloniki συναντήθηκαν στον Πύργο Τριγωνίου (στην Άνω Πόλη). Εκεί τους προσφέρθηκε ένα  ζεστό ρόφημα με μέλι, παρακολούθησαν μία ενδιαφέρουσα ξενάγηση στον Πύργο Τριγωνίου, και μετά ξεκίνησαν για την Vespoπαρέλαση στους δρόμους της πόλης. Η όμορφη βόλτα τους κατέληξε στα λαδάδικα. Ήταν ώρα φαγητού, οπότε η λέσχη είχε φροντίσει να τους κεράσει κάτι για να «τσιμπήσουν», σε γνωστό μπαρ της περιοχής.

2019_VESPA_CHARITY_48

Για κάθε vespa που συμμετείχε σε όλο αυτό, οι αναβάτες πλήρωσαν συμμετοχή 15€ και τα έσοδα που προέκυψαν θα διατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου (https://www.kivotostoukosmou.org/el/ )

Αυτό ήταν το 10ο Christmas Charity Ride. Για όσους στήριξαν την εκδήλωση και φυσικά για το Vespa Club Thessaloniki έχουμε να πούμε μόνο μία λέξη: ΜΠΡΑΒΟ!

Παρακάτω οι φωτογραφίες απο την εκδήλωση:

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.