Εκδηλώσεις Moto

Η Ωραία και το Τέρας

Εκδήλωση στις 14-15 Δεκέμβρη 2019

AFISA MEDIA-01

Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας θα συμμετέχει στην εκδήλωση Beauty & the Beast, στις 14-15 Δεκέμβρη 2019.

Μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για αναβάτες, ένας παραλληλισμός του παραμυθιού "Η Πεντάμορφη και το Τέρας", με «ωραία» τις κλασικές μοτοσικλέτες και «τέρας» τις custom ή αν θέλετε και το αντίστροφο, ανάλογα την μοτοσικλετιστική κουλτούρα και τα γούστα του καθενός.

Όπως στο παραμύθι δύο εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες τους ενώνει η αγάπη, έτσι και εδώ δύο "αντικρουόμενες" κατηγορίες αναβατών τους ενώνει η αγάπη για την μοτοσικλέτα.

Θα πραγματοποιηθούν δύο διαγωνισμοί, για την καλύτερη κλασική και custom μοτοσικλέτα της χρονιάς, με συμμετοχή των επισκεπτών στην ψηφοφορία μέσα από την εφαρμογή για κινητά «Μοtorcycle Events».

Τόπος διεξαγωγής η πρόσφατα ανακαινισμένη Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ, στο λιμάνι του Πειραιά. Ένας ιδιαίτερος χώρος που ταιριάζει απόλυτα στο concept της εκδήλωσης, o οποίος διαθέτει και ένα μεγάλο parking για τις μοτοσικλέτες και τα αυτοκίνητα των επισκεπτών.

 H εκδήλωση εκτός από ψυχαγωγικό έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα μιας και θα συμμετέχουν τα Ε.Ε.Ε.Ε.K Πειραιά, Σχολεία Ειδικής Αγωγής, τα οποία θα έχουν δικό τους χώρο, όπου θα διαθέτουν αντικείμενα που έχουν κατασκευάσει τα παιδιά σε χαμηλές τιμές.

Επίσης θα δέχονται και δωρεές, εκ μέρους συμμετεχόντων και επισκεπτών, σε γραφική ύλη (μαρκαδόρους, μπογιές, χαρτία4) που την έχουν μεγάλη ανάγκη.

Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα:

  • Δήμου Πειραιά
  • UNESCO Παραρτήματος Πειραιώς & Νήσων
  • Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς

Δείτε το χάρτη εδώ

Σας περιμένουμε

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.