spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜΟΤΟ.ΛΕ.Β. :  Εκδήλωση «πανεπιστημιακού επιπέδου»

ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β. :  Εκδήλωση «πανεπιστημιακού επιπέδου»

Τα 35 χρόνια συνεχούς παρουσίας της ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β. δίπλα στον μοτοσυκλετιστή γιορτάστηκαν το διήμερο  19 & 20 Οκτωβρίου 2019 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στο χώρο του θόλου του κτηρίου «Παπαστράτος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στην παραλία του Βόλου. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου με πορεία που πραγματοποιήθηκε από τα μέλη της ΜΟΤΟΛΕΒ οδηγούς  και συνεπιβάτες τα παιδιά τους κάνοντας μια ιστορική αναδρομή, περνώντας  από τα σημαντικά σημεία της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Σημεία σημαντικά  για την ιστορία της Λέσχης. Η πορεία ήταν αφιερωμένη στη νεότερη γενιά και κινήθηκε σε μέρη που γράφτηκε η ιστορία της Λέσχης.

03

Τα νέα παιδιά  επισκέφτηκαν με τους γονείς τους τα μέρη που είναι στενά συνδεδεμένα με την ιστορία της Λέσχης. Η πορεία με τίτλο «The ride of the generations” ξεκίνησε από το ιστορικό κέντρο «Αύρα», στον Αναυρο, όπου έγινε η καθοριστική συνάντηση για την ίδρυση της Λέσχης και κινήθηκε προς την Κάτω Γατζέα, στους χώρους όπου διοργανώθηκαν οι Πανελλήνιες Συγκεντρώσεις του 1991 και 1993.

Ακολούθησε καφεδάκι στα Καλά Νερά, στο γνωστό μέρος της Κυριακάτικης συνάντησης των μοτοσυκλετιστών και συζήτηση για τις επιλεκτικές απαγορεύσεις που υπήρχαν σε βάρος των μοτοσυκλετιστών. Η πορεία επέστρεψε στο Βόλο και περιηγήθηκε στα  μέρη που διαδοχικά στεγάστηκε η Λέσχη.  Ακολούθησε η υποδοχή της πορείας στο χώρο του Πανεπιστημίου και κει τα παιδιά έκοψαν την τούρτα των γενεθλίων της Λέσχης και υπέγραψαν στο κράνος που θα συνοδέψει τον Ανδρέα Ψυχογιό στο Isle of Man, το μόνο μέρος που οι μοτοσυκλετιστές μπορούν να τρέχουν νόμιμα σε …καθημερινούς δρόμους.

04

Λίγο νωρίτερα, στο χώρο του Πανεπιστημίου, στο Αμφιθέατρο “Σαράτση” ξεκίνησαν οι παρουσιάσεις σπουδαίων αθλητών , διεθνούς εμβέλειας, προσκεκλημένων της ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β . Προηγήθηκε ο Βασίλης Ορφανός και ακολούθησε ο Ανδρέας Ψυχογιός.

Ακολούθησαν σύντομες ομιλίες και παρουσιάσεις με οπτικοακουστικό υλικό από την πορεία της Λέσχης . Χαιρετισμό απηύθυναν οι Αρχές της πόλης του Βόλου και ο Πρόεδρος της ΜΟΤΟΕ κ. Στέλιος Κορέλης. Αναφορά στις δράσεις της ΜΟΤΟΛΕΒ έκανε και ο Αγγελος Σινάνης αφού είχε την ευκαιρία να  παρακολουθήσει την πορεία της Λέσχης σχεδόν όλα τα χρόνια της ενεργούς δράσης της.

AND_9147

 Η «πανεπιστημιακού επιπέδου» εκδήλωση έκλεισε με τους ήχους του συγκροτήματος «Ηχοπαθείς» που κατάφεραν  να κρατήσουν για πολύ ώρα τον κόσμο  στον ανοικτό παραλιακό χώρο, μπροστά από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας . Προσκεκλημένοι, μέλη της Λέσχης και διερχόμενοι από τον παραλιακό χώρο πέρασαν πολύ όμορφες μουσικές στιγμές.

AND_9512

Παράλληλα στήθηκαν περίπτερα με ενημερωτικό υλικό για τη ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β., το Ινστιτούτο ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ, ενώ υπήρχαν περίπτερα έκθεσης μοτοσυκλετών  των αντιπροσώπων της πόλης του Βόλου, τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή.  

AND_8598

Η ΜΟΤΟΛΕΒ ευχαριστεί  την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Βόλου και τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου που εκπροσωπήθηκαν στην εκδήλωσή μας.  Ευχαριστούμε τους καλεσμένους κυρίους Ανδρέα Ψυχογυιό, Βασίλη Ορφανό & Άγγελο Σινάνη. Ευχαριστούμε  τους χορηγούς μας Αegean Autogas Καραλής, Volos Action Dogs και Europa Security.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας  Nova FM106, την εφημερίδα Ο Ταχυδρόμος, τον σταθμό Perfect Radio, την εφημερίδα Η Θεσσαλία. Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας (ΜΟΤ.Ο.Ε.), του Ελληνικό Μουσείο μοτοσυκλέττας. Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους των Λεσχών  Λ.Ε.ΜΟΤ. (Αθήνα), ΠΕΡ.Α.ΜΟ.Σ, Μ.Ο. Πτολεμαίδας  που επισκέφθηκαν την  πόλη μας μαζικά. Ευχαριστούμε και τους αντιπροσώπους μοτοσυκλετών  της πόλης μας για την παρουσία τους Αφοι Μιλτ. Πολύζου, Megamotors, Dirty Store Maragoydakis.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες της εκδήλωσης:

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO