spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠαρουσίαση ταξιδιωτικών στο Adventure Meeting από τον Ηλία Χατζηγεωργίου!

Παρουσίαση ταξιδιωτικών στο Adventure Meeting από τον Ηλία Χατζηγεωργίου!

Ελλάδα ή Ευρώπη; Κοντά ή μακριά; Έχουμε την λύση για όλες σου τις ταξιδιωτικές περιπλανήσεις!

Ο Ηλίας Χατζηγεωργίου θα βρίσκεται στο 1o Adventure Meeting, στις 13-15 Σεπτεμβρίου, και θα προβάλει δύο ταξιδιωτικά του, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Καθίστε αναπαυτικά και… το video ξεκινάει!

xatzigeorgiou

Ξάνθη και Πομακοχώρια”

Ξάνθη, κυρά και αρχόντισσα της Θράκης

Είναι αμφιθεατρικά χτισμένη στους πρόποδες της οροσειράς της Ροδόπης, η Ξάνθη αποτελεί το στολίδι της Θράκης, του μοναδικού αυτού μέρους της Ελλάδας που συνδέει την Μαύρη Θάλασσα με το Αιγαίο και την Ευρώπη με την Ασία. Να εννός ι εννό βρέμε = μια φορά κι έναν καιρό. Έτσι ακριβώς, όμως η διαδρομή για να φτάσεις και διασχίσεις τα Πομακοχώρια, σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτό που λέμε, (ένας καφές δρόμος).

Αντιθέτως είναι μια διαδρομή με τόσες στροφές που η μοτοσυκλέτα και εσύ θα Στα Πομακοχώρια μιλάνε Πομάκικα και όχι τούρκικα, ή μάλλον μιλάνε Ελληνικά αλλά και τούρκικα, αλλά είναι, ποιο Έλληνες και από τους χρόνια, τους είχε αποκομμένους από την ελληνική κοινωνία.  

Ride Pyrénées
Γαλλικές Άλπεις και Πυρηναία, Ατλαντικός και Μεσόγειος, φωτογραφίσαμε και βιντεοσκοπήσαμε όλο το ταξίδι. Όλα όσα, θα ήθελε να μάθει, ο κάθε μοτοσικλετιστής, που θα ταξιδέψει στην Ευρώπη, κάνοντας ένα παρόμοιο ταξίδι, θα το δείτε και θα πάρετε πληροφορίες, για όλα τα περάσματα (pass).

1o Adventure Meeting, στις 13-15 Σεπτεμβρίου,

στο The Ranch, στο Σοφικό Κορινθίας.

 

advmeeting_logo_bikeit.png

Κλείστε τώρα θέση, μόνος/μόνη ή με την οικογένεια, και απολαύστε ένα τριήμερο γεμάτο μοτοσυκλέτα και περιπέτεια, σε ένα event όπου όλοι θα περάσουν καλά!

Περισσότερα: www.adventure-meeting.gr

Για εισιτήρια και κρατήσεις: http://www.adventure-meeting.gr/index.php/event-pass

Facebook:https://web.facebook.com/1oAdventureMeeting-2019-172678629456757/

Διοργάνωση: BIKEIT

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO