Εκδηλώσεις Moto

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑΣ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Με αφορμή το πρόσφατο ποδηλατικό δυστύχημα στην Πτολεμαΐδα, η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ διοργανώνει Ποδηλατοδρομία διαμαρτυρίας στους Κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης την Τρίτη 2-7-2019. 

Ως σημείο εκκίνησης έχει οριστεί ο Λευκός Πύργος και η πορεία που θα ακολουθήσουν οι Ποδηλάτες είναι: Λεωφ. Τσιμισκή - Ίωνος Δραγούμη - Λεωφ. Νίκης - Λευκός Πύργος. Ώρα συνάντησης 19.30.  

Η Ποδηλατοδρομία είναι αφιερωμένη στην μνήμη των δύο Αθλητών από την Ομάδα «Χίλια Δέντρα», που άφησαν στην άσφαλτο την τελευταία τους πνοή με τόσο άδικο τρόπο!

Η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας - Θράκης προσκαλεί όλους τους φίλους του Ποδηλάτου να πάρουνε μέρος στην Ποδηλατοδρομία προκειμένου να αφυπνιστεί εκ νέου η κοινή γνώμη όλων, και να συμμορφωθεί σύμφωνα με τις διατάξεις που ορίζει ο ΚΟΚ.

Κατά την διάρκεια της Ποδηλατοδρομίας, όλοι οι ποδηλάτες της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ., θα  ποδηλατήσουν ακολουθώντας πιστά τις υποδείξεις των πινακίδων σήμανσης και Φωτεινών Σηματοδοτών, προκειμένου να μην υπάρξει οποιαδήποτε παρακώληση Κυκλοφορίας!

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.