Εκδηλώσεις Moto

Πρωτοβουλία του Α.Ο.Θ. με χορηγία Moto Market

Ήταν μία ιδέα του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της καμπάνιας του για την οδική ασφάλεια. Χάρη στην υλική υποστήριξη του Σταμάτη Δημητριάδη (Moto Market) που προσέφερε 100 κράνη, το γεγονός πήρε τεράστια δημοσιότητα και προσέλκυσε απρόσμενα πολύ κόσμο.

IMG_4677_resize

Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με την τροχαία Θεσσαλονίκης που που οργάνωσε μια σειρά από παράλληλες δράσεις για ευαισθητοποιώντας σε θέματατα οδικής ασφάλειας, πολίτες κάθε ηλικίας.

Συγχαρητήρια και στον ΑΟΘ για τον δυναμισμό και την ευαισθησία που τον διακρίνει αλλά και στην τροχαία που απέδειξε ότι προτιμά να προλαμβάνει από το να τιμωρεί τις τροχαίες παραβάσεις.

Αυτός όμως που αξίζει πραγματικά το μεγάλο μπράβο όλων μας, είναι ο επιχειρηματίας που ευθύνεται για την μεγάλη επιτυχία του εγχειρήματος. Αυτός ανέλαβε το μεγάλο κόστος για τα 100 κράνη που δόθηκαν δωρεάν! Γιατί κακά τα ψέματα. Αν δεν υπήρχε η προοπτική δώρου, δεν θα μαζευόταν τόσος κόσμος. Για την ιστορία μάλιστα να πούμε ότι ο ΑΟΘ αρχικά ζήτησε από το Moto Market 25 κράνη και πρότεινε στην τροχαία να στηθεί ένα μπλόκο όπου θα σταματούσαν όποιον δεν φοράει κράνος και αντί να του δώσουν κλήση θα του έκαναν δώρο ένα κράνος. Αν και ήταν πολύ ωραία ιδέα, νομικά η τροχαία δεν έχει δικαίωμα να συλλάβει παραβάτη χωρίς να τον «τιμωρήσει». Έτσι αποφασίστηκε να οργανωθεί η εκδήλωση με άλλο τρόπο. Όταν όμως φάνηκε ότι το γεγονός έχει πάρει μεγάλη προβολή, ο κος Δημητριάδης αποφάσισε να προσφέρει 100 κράνη. Και αυτό αξίζει πραγματικά μια επιβράβευση. Γιατί καλή η σκέψη του ΑΟΘ, μπράβο στην τροχαία για την κοινωνική ευαισθησία της, αλλά κάποιος έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Γιαυτό είδαμε όλον αυτό τον κόσμο στην πλατεία Αριστοτέλους.

IMG_4700_resize

Τελικά για να μην δημιουργηθεί συνωστισμός και περίεργες μάχες για το ποιός θα πάρει κράνος, στήθηκε μία κληρωτίδα όπου εκατοντάδες άτομα έριξαν το όνομα τους και στην συνέχεια κληρώθηκαν τα κράνη. Τα κράνη παρέδωσαν στους τυχερούς , ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κος Ζέρβας, ο διευθ. Τροχαίας κος Μπουλούμπασης, στελέχη του ΑΟΘ, της αστυνομίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Μπραβο σε όλους. Και δεν λέμε να επαναλάβετε το ίδιο, αλλά να δούμε και άλλες δράσεις που θα ευαισθητοποιήσουν το κοινό σε θέματα οδικής ασφάλειας. Ειδικά τους μελλοντικούς οδηγούς που δεν πρέπει να κάνουν τα δικά μας λάθη.......

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok