Εκδηλώσεις Moto

664 Φωτογραφίες

Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών που έγινε στην Ηγουμενίτσα 2014.

Το κάμπινγκ Δρέπανο της Ηγουμενίτσας που θα φιλοξενήσει την φετινή 38ή «Πανελλήνια»  του 2019 από 13 έως 17 Ιουνίου, μας έχει φιλοξενήσει και άλλες φορές. Η τελευταία φορά ήταν το 2014.  Ήταν η πιο επιτυχημένη από πλευράς συμμετοχής κόσμου τα τελευταία 10 χρόνια και ίσως μεγάλο ρόλο παίζει η ύπαρξη θάλασσας σε συνδυασμό με την ευκολία πρόσβασης. Βλέπετε δεν είναι νησί…

2014PAN593

Εμείς ήμασταν εκεί και αποτυπώσαμε όλο το κλίμα της εκδήλωσης σε φωτογραφίες που μάλιστα έτυχε να μην δημοσιευτούν ποτέ. Ήρθε η ώρα λοιπόν να δείτε τι έγινε πριν από 5 χρόνια, γιατί και φέτος θα βρεθούμε στα ίδια μέρη.

Όσοι τα ξέρετε τα κατατόπια και ήσασταν εκεί, απλά θα θυμηθείτε τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε. Όσοι δεν έχουν ξαναπάει στην Ηγουμενίτσα, βλέποντας τις φωτογραφίες θα βρουν αρκετούς λόγους για να είναι εκεί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

2014PAN253

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.