spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣVespa Elettrica Test Ride

Vespa Elettrica Test Ride

Τo ΑΥΡΙΟ της μετακίνησης είναι ΕΔΩ και σας προσκαλούμε να το γνωρίσετε.

Το κατάστημα Piaggio group Κρασσάς φέρνει την πρωτοποριακή η Vespa Elettrica, για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και σας δίνει την ευκαιρία να την οδηγήσετε την Κυριακή 12 Μαΐου. Από το πρωί της Κυριακής στις 11 και μέχρι αργά το απόγευμα μπορείτε  να πάτε στο κατάστημα της  οδού Λαγκαδα 21 για να οδηγήσετε την  Vespa Elettrica. Το μοντέλο που φέρνει την επανάσταση στην καθημερινή μετακίνηση! 

Η Vespa Elettrica θα βρίσκεται στο κατάστημα της  οδού Λαγκαδα 21 από την Παρασκευή 10/5 έως την Τετάρτη 15 Μαΐου, για να την δείτε από κοντά, να την αγγίξετε, να την περιεργαστείτε και να την γνωρίσετε. Την Κυριακή όμως οι συνθήκες θα είναι ιδανικές για να την απολαύσετε στο δρόμο. Κλείστε το ραντεβού σας στο τηλέφωνο 2310 556 640.

unnamed

 Vespa Elettrica.  Προσοχή! Δεν είναι άλλο ένα ηλεκτρικό δίκυκλο. Είναι το απόλυτο gadget μετακίνησης! Γοητευτική, αθόρυβη, με τεχνολογία που ποτέ δεν ήταν τόσο συναρπαστική.

Η Vespa Elettrica είναι ο πλέον σύγχρονος θρύλος της ιταλικής τεχνολογίας και είναι συνώνυμη με την προηγμένη συνδεσιμότητα και την αθόρυβη λειτουργία, τη δυνατότητα για προσωπικές επεμβάσεις, την προσβασιμότητα, τον σεβασμό προς το περιβάλλον και το μοναδικό στυλ. Όλες οι αξίες που εκφράζει διαχρονικά η Vespa έχουν καλυφθεί πλήρως, επιβεβαιώνοντας ότι η Vespa είναι πάντα μπροστά από την εποχή της, σε σχέση με την αγορά της.

Η Vespa Elettrica χαρακτηρίζεται από την ευκολία στον χειρισμό και τη φυσική θέση οδήγησης. Δεν είναι απλά ένα νέο ηλεκτρικό σκούτερ, είναι η Vespa Elettrica. Ένα έργο τέχνης με καρδιά που χτυπά στους ρυθμούς της προηγμένης τεχνολογίας, που δημιουργήθηκε για να συμβολίσει τη σύγχρονη εποχή Vespa, αλλά και το συναρπαστικό μέλλον της.

Για περισσότερες πληροφορίες : www.elettrica.vespa.com

Piaggio group ΚΡΑΣΣΑΣ Ι & ΣΙΑ ΟΕ, Λαγκαδά 21 Θεσσαλονίκη. Τηλέφωνο 2310 556 640

04_ΑΦΙΣΑ_Vespa-Elettricaα
RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO