spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣ.Ε.Μ.M.Θ. - Κοπή πίτας 2019

Σ.Ε.Μ.M.Θ. – Κοπή πίτας 2019

Το Σωματείο Επισκευαστών Μοτοσυκλετών και Μοτοποδηλάτων Θεσσαλονίκης είναι ο μοναδικός κλαδικός φορέας του χώρου στην βόρεια Ελλάδα και εκπροσωπεί με σοβαρότητα τους επαγγελματίες απέναντι στους κρατικούς κυρίως φορείς.

Η κοπή της πίτας είναι κάθε χρόνο μία αφορμή να συναντηθούν τα μέλη και οι φίλοι του σωματείου και να διασκεδάσουν, συζητώντας παράλληλα τα θέματα του κλάδου.

Μετά από την πολύ μεγάλη επιτυχία της περσινής  εκδήλωσης  το Δ.Σ. αποφάσισε να ξανακαλέσει τα μέλη του στον ίδιο χώρο  (Χωριό της Ειρήνης) αλλά η σφοδρή κακοκαιρία που επικρατούσε, οδήγησε στην αναβολή της εκδήλωσης. Αυτό δημιούργησε μια δυσκολία συνεννόησης στον ορισμό νέας ημερομηνίας και την ειδοποίηση όλων των ενδιαφερομένων μέσα σε λίγες ημέρες.  Έτσι δεν είδαμε τον ίδιο αριθμό ατόμων με την προηγούμενη χρονιά. Παρόλα αυτά, η πλειοψηφία των ενεργών επαγγελματικά μελλών του ΣΕΜΜΘ ήταν εκεί. Κοντά τους και πολλοί από τους πρώτους εμπόρους του χώρου που διαμόρφωσαν την αγορά μοτοσυκλέτας στην Θεσσαλονίκη.

2019PITASEMTH032

Το μοναδικό λάθος που πρέπει να επισημάνουμε, ήταν η επιλογή μίας αίθουσας με διπλάσιο μέγεθος από την προηγούμενη χρονιά, που είχε ως αποτέλεσμα να φαίνεται άδεια με τον κόσμο που υπήρχε. Αυτό δεν επηρέασε πολύ την καλή διάθεση όσων ήταν εκεί, παρά το ότι βασικό θέμα συζήτησης ήταν ο πολύ δύσκολος χειμώνας που πέρασε….

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας που έχει μία πολύ καλή συνεργασία με το σωματείο των επισκευαστών. Μετά από την κοπή της πίττας από τον πρόεδρο του ΣΕΜΜΘ Γιάννη Κατσέα, ακολούθησε το καθιερωμένο γλέντι και το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά.

 Περισσότερες πληροφορίες για τον ΣΕΜΜΘ θα βρείτε ιστοσελίδα του σωματείου : motothes.gr

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO