fbpx

Εκδηλώσεις Moto

×

Προειδοποίηση

Plugin JoomAdditionalImageFields: The XML file 'additional.xml' could not be found. Maybe you have to rename it in directory 'plugins/joomgallery/joomadditionalimagefields/additionalfields/' from 'additional.tmp.xml'. Please also read the documentation of this plugin.

Η αναγνώριση!

SEMMTH 2018 PITA 21Το Σωματείο Επισκευαστών Μοτοσυκλετών και Μοτοποδηλάτων Θεσσαλονίκης το γνωρίσαμε καλύτερα τα τελευταία χρόνια και στηρίζουμε όσο μπορούμε τις δράσεις του. Κυρίως γιατί πιστεύουμε ότι οι οργανωμένοι κλαδικοί φορείς που παρακολουθούν συστηματικά τις κάθε είδους εξελίξεις που αφορούν τον επαγγελματικό χώρο τους, είναι απαραίτητοι. Αυτό φαίνεται όταν υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν. Είτε τα προβλήματα αφορούν όλο τον κλάδο, είτε αφορούν έναν μόνο συνάδελφο. Είναι διαφορετικά να υπάρχει μία σοβαρή και αναγνωρισμένη εκπροσώπηση και νομίζω ότι αυτό είναι απόλυτα κατανοητό. Ο ΣΕΜΜΘ παίζει αυτό τον ρόλο εδώ και 30 χρόνια!....

SEMMTH 2018 PITA 28Στην φετινή κοπή πίτας πρέπει να ομολογήσουμε ότι εντυπωσιαστήκαμε. Όχι γιατί έγινε σε έναν διαφορετικό χώρο (Χωριό της Ειρήνης). Ούτε γιατί ήταν πιο οργανωμένη η εκδήλωση. Δεν νομίζω ότι ο λόγος που ήταν εκεί το σύνολο των σχεδόν των επαγγελματιών της μοτοσυκλέτας από την Θεσσαλονίκη, ήταν ο χώρος, το φαγητό, ή το μουσικό πρόγραμμα.

Αυτό που μας εντυπωσίασε ήταν ο υπερδιπλασιασμός αυτών που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του σωματείου σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Σαν να άλλαξε SEMMTH 2018 PITA 34ξαφνικά η αντιμετώπιση. Σαν να ήρθε μία απότομη αναγνώριση των προσπαθειών του ΣΕΜΜΘ για το καλό του κλάδου. Δεν ξέρω αν η κρίση και τα πολλά κοινά προβλήματα έφεραν τους επαγγελματίες πιο κοντά. Δεν ξέρω αν βοήθησε η παρουσία του σωματείου στην έκθεση μοτοσυκλέτας (SMF) την προηγούμενη χρονιά. Δεν ξέρω πραγματικά αν απλά φάνηκε η ξαφνικά η δουλειά Δ.Σ. και αξιολογήθηκε η εκπροσώπηση του κλάδου απέναντι στους κάθε είδους φορείς. Αυτό που είδαμε, ήταν ότι ήταν σχεδόν όλοι εκεί. Και δεν μιλάμε μόνο για τους ιδιοκτήτες συνεργείων, αλλά και πολλούς από τους επιτυχημένους εμπόρους μοτοσυκλέτας της SEMMTH 2018 PITA 33Θεσσαλονίκης.

Δεν έχει καμία σημασία τι έγινε και τι ειπώθηκε εκείνη την βραδιά. Ούτε σε ποιόν έπεσε το φλουρί, ούτε το ποιοι κέρδισαν τα αξιόλογα δώρα που κληρώθηκαν με τους αριθμούς των προσκλήσεων. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι είδαμε τον κλάδο της μοτοσυκλέτας στην Θεσσαλονίκη συγκεντρωμένο, να εμπιστεύεται και επιβραβεύει αυτούς που τον εκπροσωπούν. Αν αυτό δεν λέγεται αναγνώριση, τότε τι?
Η βραδιά αυτή ηταν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη για το Δ.Σ. του ΣΕΜΜΘ αλλά τώρα τα πράγματα δυσκολεύουν. Οι ευθύνες και οι απαιτήσεις μεγαλώνουν. SEMMTH 2018 PITA 54Τώρα πρέπει να γίνουν ακόμη περισσότερα βήματα με πιο «επαγγελματική» προσέγγιση. Ξέρω ότι και ο πρόεδρος και το υπόλοιπο Δ.Σ. θέλουν να ανέβουν στο επόμενο επίπεδο. Περιμένουμε να μας δείξουν ότι μπορούν. Είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσουν και εμείς θα είμαστε εδώ. Θα παρακολουθούμε, θα βοηθάμε και θα κρίνουμε όπου χρειάζεται. Καλή επιτυχία!
Περισσότερες πληροφορίες για τον ΣΕΜΜΘ θα βρείτε ιστοσελίδα του σωματείου : motothes.gr

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.