spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜΟΘ - KOΠΗ ΠΙΤΑΣ

ΜΟΘ – KOΠΗ ΠΙΤΑΣ

MOTH kopi pitas 2018 10Η κοπή της πίτας μιας λέσχης έχει πάψει να αποτελεί είδηση και θέμα για συζήτηση. Η αναζωπύρωση μιας φλόγας όμως και το πέρασμα σε μία νέα εποχή, είναι κάτι που αξίζει να επισημάνουμε. Η κοπή της πίτας στο εντευκτήριο του ΜΟΘ ήταν η αφορμή να πάμε για να δούμε από κοντά τα επιτεύγματα των ανθρώπων της ξεχωριστής αυτής λέσχης. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, ο ΜΟΘ πέρασε μια περίοδο κρίσης με μεγάλη διάρκεια.

Είχε χάσει την ταυτότητα του όπως οι περισσότερες λέσχες μοτοσυκλέτας και είχε πάψει να έχει την MOTH kopi pitas 2018 13ζωντάνια του παρελθόντος. Τον συντηρούσαν κυρίως τα σκληροπυρηνικά στελέχη του και αραιά και που γινόταν κανένα επετειακό μάζεμα των παλαιών μελών….. Λίγο η κρίση, λίγο η αλλαγή του κοινού της μοτοσυκλέτας, λίγο ο εφησυχασμός, είχαν οδηγήσει σε μία φυσιολογική εκ πρώτης όψεως ύφεση.

Είχαν γίνει φυσικά προσπάθειες και είχαν υπάρξει αναλαμπές, αλλά μέχρι εκεί. Όλοι πιστεύαμε ότι δεν υπήρχαν ελπίδες να ξαναδούμε το όμιλο με συνεχή ζωντάνια και παλμό. Όταν έγιναν οι προηγούμενες εκλογές που ανέδειξαν νέο πρόεδρο έναν MOTH kopi pitas 2018 20βετεράνο μοτοσυκλετιστή που έδειχνε ορεξάτος, αυτό που σκέφτηκαν όλοι, ήταν πως σύντομα θα κουραστεί, θα απογοητευτεί και τα πραγματα θα παραμείνουν όπως τα ξέραμε. Όσο ο καιρός περνάει όμως εμείς βλέπουμε συνεχώς νέες δράσεις, νέες ιδέες, νέα μέλη και μια ζωντάνια στον χώρο του ΜΟΘ που παραπέμπει σε άλλες εποχές.

Ο νέος πρόεδρος έχει όρεξη και ιδέες που αλλάζουν το κλίμα. Ό χώρος έχει γίνει πόλος έλξης για παλιά και νέα μέλη, ενώ στέγη στο εντευκτήριο του ΜΟΘ έχουν βρει και άλλες παρέες της μοτοσυκλέτας με την ευρύτερη έννοια του όρου. Ο ΜΟΘ πέρασε σε άλλη εποχή και έχει μία απρόσμενη ανοδική πορεία σε αντίθεση με ότι βλέπουμε να MOTH kopi pitas 2018 27συμβαίνει γύρω μας.
Στην κοπή της πίτας είδαμε πολλούς παλιούς φίλους και συνταξιδιώτες που ήρθαν να δηλώσουν παρών και να στηρίξουν με την παρουσία τους την νέα προσπάθεια. Για να αποδίδουμε όμως τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, αυτός που ευθύνεται για όλο αυτό έχει όνομα και λέγεται Ανέστης Ευγενίδης. Και για όσους θα βιαστούν να σκεφτούν ότι υπάρχουν σίγουρα και άλλοι που προσφέρουν, θα πω ότι πάντα για τα θετικά και τα αρνητικά ευθύνεται αυτός που πηγαίνει μπροστά. Αν δεν μπορεί να MOTH kopi pitas 2018 28εμπνεύσει να χαράξει πορεία και να κάνει τους υπόλοιπους να συνεργαστούν αρμονικά τίποτα δεν πάει μπροστά. Οι υπόλοιποι που τον βοηθάνε, συνεισφέρουν και τον στηρίζουν, ήταν και πριν στον όμιλο αλλά η προσπάθειες τους δεν φαινόταν. Τώρα κάτι φαίνεται να έχει αλλάξει. Και ας μάθουμε επιτέλους να λέμε και ένα μπράβο όταν πρέπει, εκεί που πρέπει.
Εγώ εύχομαι καλή συνέχεια με δύναμη και αντοχή. Τον επόμενο χρόνο θέλω να δω ακόμη περισσότερους στην κοπή της πίτας. Και κυρίως θέλω να δω περισσότερα νέα παιδιά. Νομίζω ότι ο ΜΟΘ θέλει και τώρα που έχει δεμένη μια δημιουργική ομάδα πραγματικά μπορεί.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO