spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗμέρες Μοτοσυκλέτας 2017

Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2017

MOTORCYCLE DAYS 10Aυτό που έγινε το σαββατοκύριακο 30/9 – 1/10 στο Γκάζι σίγουρα δεν έχει προηγούμενο. Περισσότεροι από 6.000 επισκέπτες έζησαν από κοντά μια πραγματική γιορτή, αφιερωμένη στη μοτοσυκλέτα και σε όλους όσους την αγαπούν.

Η όλη εκδήλωση διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αυτό που πέτυχε ήταν να ζMOTORCYCLE DAYS 38ωντανέψει την ιστορία της μοτοσυκλέτας και να παρουσιάσει το μεγαλείο της στα έκπληκτα μάτια όλων όσων είχαν την τύχη να βρίσκονται εκεί. Σε πλήρη παράταξη περισσότερα από 350 μοντέλα μοτοσυκλετών και μοτοποδηλάτων που δεν παράγονται πια, ηλικίας από 30 έως ..100 ετών, μοτοσυκλέτες μοναδικές, περιζήτητες και λατρεμένες.

MOTOSYJKLETAS DAY 2 42Έβλεπες τον κόσμο να στέκεται ακίνητος μπροστά σε μαγικές δημιουργίες, κάποιων μεγαλύτερων σε ηλικία τα μάτια να δακρύζουν μπροστά σε αναμνήσεις και αξέχαστες στιγμές. Παρέες 50ρηδων, πατέρες με παιδιά ενός έως ..25+ ετών, μοναχικοί μοτοσυκλετιστές, γυναίκες κάθε ηλικίας, όλες και όλοι αποσβολωμένοι μπροστά στην ιστορία της μοτοσυκλέτας και στη ζωή που έχουν συνδυάσει μαζί της. Ήταν πραγματικά μοναδικό το συναίσθημα να παρακολουθείς live μουσικές μπάντες Zazz, Rock, Blues και παράλληλα να παρατηρείς τις απίστευτες βελτιώσεις που μπορεί να κάνει ο MOTOSYJKLETAS DAY 2 49άνθρωπος σε μια μοτοσυκλέτα.

Ήταν παρόντες οι σημαντικότεροι Έλληνες custom builders για να μας αποδείξουν -και αποδεδειγμένα δείξουν- ότι είναι οι καλύτεροι! Παρούσες όμως ήταν και σύγχρονες μοτοσυκλέτες, μερικές μάλιστα εξ αυτών στην πρώτη τους παρουσίαση σε Ελλάδα αλλά και Ευρώπη! Και απανταχούν παρόν ήταν το κέφι, διάχυτο όσο ποτέ και πουθενά σε εκδήλωση, έκθεση ή φεστιβάλ μοτοσυκλέτας.

ΟMOTOSYJKLETAS DAY 2 20ι Ημέρες Μοτοσυκλέτας θα επιστρέψουν τέλη Σεπτεμβρίου του 2018 και θα είναι ακόμα πιο δυναμικές, ακόμα πιο ..αξέχαστες! Γιατί η αγάπη για τη μοτοσυκλέτα είναι αυτή που ενώνει και που με το χρόνο δυναμώνει. Και μέχρι τότε, δείτε στο λινκ που ακολουθεί φωτογραφίες που μαρτυρούν με τον καλύτερο τρόπο το κλίμα που επικράτησε στην εκδήλωση https://smf.events/ενημέρωση/press-media

Εδώ θα δείτε τις φωτογραφίες της εκδήλωσης και των δύο ημερών

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO