spot_img
HomeΝΕΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣH Honda Moto Saracakis θα συμμετέχει στο Athens Motoshow 2022

H Honda Moto Saracakis θα συμμετέχει στο Athens Motoshow 2022

H Honda Moto Saracakis θα συμμετέχει στο Athens Motoshow 2022

H Honda Moto Saracakis θα συμμετέχει στo Athens Motoshow 2022 που ανοίγει τις πύλες του την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 και θα έχει διάρκεια μέχρι και την Κυριακή 10 Απριλίου 2022.

Το Athens Motoshow 2022 θα πραγματοποιηθεί στον πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο του παλιού αμαξοστασίου του Ο.ΣΥ. στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Ερμού στον Κεραμεικό.

Πρόκειται για ένα χώρο συνολικής έκτασης 5 στρεμμάτων, που προσφέρει άνετη και ασφαλή παραμονή για εκθέτες και επισκέπτες, σε στεγασμένο αλλά και σε ανοιχτό, ημιυπαίθριο χώρο όπου και θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

H Honda Moto Saracakis θα έχει εντυπωσιακή παρουσία σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στο οποίο θα υπάρχει και αναφορά στα 100 χρόνια που συμπληρώνει φέτος ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη από την ίδρυσή του.

Η ιστορία του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη με τη Honda ξεκινάει το 1959, όταν ο Ιωάννης Δ. Σαρακάκης γνωρίστηκε με τη Honda Motor κατά τη διάρκεια της πρώτης αγωνιστικής παρουσίας της Honda στην Ευρώπη στον αγώνα Isle of Man T.T. Εκεί αποφασίζει να γίνει ο πρώτος Εισαγωγέας – Διανομέας της Honda στην Ελλάδα κάτι το οποίο επισημοποιείται το 1963 με την υπογραφή της αντίστοιχης συμφωνίας με τη Honda.

Επιπλέον, στο περίπτερο της Honda Moto Saracakis, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στη νέα διαφημιστική της καμπάνια η οποία εστιάζει στους διάσημους Πρεσβευτές – Αγωνιζομένους της Honda Moto παγκοσμίως, την πολύτιμη κληρονομιά της μάρκας, τη νοοτροπία και το πάθος του αναβάτη-οδηγού και βεβαίως στη δύναμη των ονείρων.

Με τις φράσεις: «Αντί να φοβάσαι την αποτυχία, μη φοβάσαι τίποτα», «Μπορεί να είναι δύσκολο, για αυτό και το αγαπάμε» και «Ένα Βήμα πίσω, Τρία Εμπρός», οι Πρεσβευτές – Ambassadors της Honda Moto  Marc Marquez, Ricky Brabec και Ruben Faria, αποτελούν το αντιπροσωπευτικότερο παράδειγμα των ανθρώπων εκείνων που πάλεψαν από μικροί για να κατακτήσουν τους στόχους τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Η αποφασιστικότητά τους και η επιμονή τους μας εμπνέουν και μας ωθούν στο να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στη δύναμη των ονείρων μας.

Όσον αφορά την μοναδική κληρονομιά της Honda, ξεχωριστή σημασία δίνεται στις διάσημες δηλώσεις του Soichiro Honda που ακολουθούν τα βήματα της μάρκας και καθορίζουν την κουλτούρα και την ταυτότητά της όλα αυτά τα χρόνια. 

Στο περίπτερο της Honda Moto Saracakis, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν, να περιεργαστούν και να πάρουν πληροφορίες για την πλήρη γκάμα της μάρκας που φέτος είναι ιδιαίτερα πλούσια καθώς προσφέρει νέα και αναβαθμισμένα μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες όπως Scooters, Cubs, Adventure, Street, Off-Road, Touring, 125cc και Super Sport.

Μεταξύ άλλων, ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν τα ολοκαίνουργια μοντέλα της Honda όπως η μοτοσυκλέτα NT1100 με την οποία εγκαινιάζεται μία ‘New Touring’ εποχή για τη μάρκα, το πρωτοποριακό Adventure scooter ADV350 αλλά και όλα τα scooter συμπεριλαμβανομένων αυτών των 125 κ.εκ. που είναι κατάλληλα και για τους κατόχους άδειας οδήγησης αυτοκινήτου.

Για την είσοδο στο Athens MotoShow, το ημερήσιο εισιτήριο είναι €6 ενώ προσφέρεται δωρεάν είσοδος σε ΑΜΕΑ και παιδιά κάτω των 15 ετών.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται είτε από το εκδοτήριο στην είσοδο της εκδήλωσης ή εναλλακτικά μέσω www.viva.gr

Οι ώρες λειτουργίας για τις καθημερινές 15:00 – 21:00 και για το Σάββατο και την Κυριακή 10:00 – 21:00.

Προϋπόθεση για την είσοδο στην έκθεση είναι η χρήση μάσκας και η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορωνοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test).

Θα σας περιμένουμε!

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO