spot_img
HomeΝΕΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΗ TRIUMPH ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

Η TRIUMPH ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

Η TRIUMPH ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

Η Triumph με ενθουσιασμό ανακοινώνει ότι η ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης γκάμας ολοκαίνουργιων μοτοσικλετών Motocross και Enduro βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Συμμετέχοντας στην κορυφαία και παγκοσμίου φήμης γκάμα μοτοσικλετών μας, αυτή η ολοκαίνουργια οικογένεια αγωνιστικών MX και Enduro θα φέρει όλη τη μηχανολογική τεχνογνωσία της Triumph στους αναβάτες και τους αγωνιζόμενους παγκοσμίως.

Αυτό θα συνοδεύεται από μια στιγμή ορόσημο για την Triumph και τον κόσμο των αγώνων MX και Enduro – ένα ολοκαίνουργιο εργοστασιακό πρόγραμμα αγώνων Triumph, και μια δέσμευση για συμμετοχή σε αγώνες πρωταθλήματος κορυφαίου επιπέδου τόσο στις σειρές Motocross όσο και Enduro.

Σε συνδυασμό με αυτή τη δέσμευση, να αγωνιστεί και να κερδίσει στο υψηλότερο επίπεδο του αθλήματος, η Triumph με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι ο παγκόσμιος θρύλος του Motocross Ricky Carmichael και ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Enduro Iván Cervantes έχουν ενταχθεί στην οικογένεια Triumph ως ενεργοί συνεργάτες τόσο στις δοκιμές μοτοσικλετών όσο και στην προετοιμασία για αγώνες.

Τους επόμενους μήνες θα ακολουθήσει ανακοίνωση του χρονοδιαγράμματος για την παρουσίαση και την αποκάλυψη των μοτοσικλετών, καθώς και το πρόγραμμα αγώνων και η πλήρης ιστορία σχετικά με τα πλεονεκτήματα του προϊόντος που προσφέρουν οι νέες Triumph MX και Enduro.

Nick Bloor: Διευθύνων Σύμβουλος της Triumph Motorcycles Ltd:

«Η σημερινή ανακοίνωση σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κεφαλαίου για τη μάρκα Triumph,στο οποίο όλοι στην Triumph είναι απίστευτα ενθουσιασμένοι που συμμετέχουν. Είμαστε 100% αφοσιωμένοι να επιτύχουμε μακροχρόνιο αντίκτυπο σε αυτόν τον εξαιρετικά ανταγωνιστικό και απαιτητικό κόσμο, με τη μοναδική φιλοδοξία να προσφέρουμε μια νικηφόρα σειρά μοτοσικλετών για μια εντελώς νέα γενιά αναβατών Triumph».

Ricky Carmichael:

«Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι συμμετέχω στην οικογένεια Triumph και ακόμη πιο ενθουσιασμένος που συμμετέχω στη νέα τους προσπάθεια στην κατηγορία προϊόντων εκτός δρόμου. Αυτή είναι μια απίστευτη ευκαιρία για μένα να συμμετάσχω σε αυτήν την ιστορική μάρκα και νιώθω τιμή και ταπεινοφροσύνη που είμαι μέρος της εξέλιξης και της παρουσίασης των εκτός δρόμου μοτοσυκλετών τους. Το να χτίζω κάτι από το μηδέν είναι κάτι που πραγματικά με ενδιαφέρει σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου. Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι η αφοσίωση και το πάθος της Triumph να αναπτύξει ένα κορυφαίο προϊόν στην κατηγορία. Όλοι με τους οποίους συμμετείχα σε αυτό το έργο από τους μηχανικούς, τις ομάδες σχεδιασμού, το τμήμα Ε & Α, κ.λπ., έχουν δείξει εξαιρετικό πάθος για αυτό που κάνουν και αυτή είναι μια συνταγή επιτυχίας και κάτι που αγαπώ να συμμετέχω. Όλοι μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και αυτό είναι το καλύτερο. Εάν είστε εξοικειωμένοι με τη μάρκα Triumph, γνωρίζετε ήδη ότι η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία, και τα μοντέλα εκτός δρόμου θα ακολουθήσουν σύμφωνα με το παρελθόν! Δεν είναι μόνο αυτές οι συναρπαστικές στιγμές για μένα, αλλά είναι μια συναρπαστική στιγμή για τη βιομηχανία εκτός δρόμου να προσθέσει μια άλλη μάρκα στο μείγμα και στις ευκαιρίες που υπάρχουν στο μέλλον για όλους τους καταναλωτές εκτός δρόμου. Ανυπομονώ να δω τις αντιδράσεις όταν αυτά τα μοντέλα βρεθούν στις εκθέσεις των ντίλερ».

Ιβάν Θερβάντες:

«Μου άρεσαν πολύ οι μοτοσικλέτες της Triumph από όταν ήμουν μικρό παιδί, να τις βλέπω σε ταινίες και στην τηλεόραση. Επομένως, το να δουλεύω με την Triumph από την αρχή αυτού του πρότζεκτ, είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για μένα, όχι μόνο επειδή συνεργάζομαι με μια από τις μεγαλύτερες μάρκες μοτοσικλετών στον κόσμο, αλλά και ως το να είμαι μέρος του να χτιστεί κάτι από το μηδέν. Αποτελεί ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για οποιονδήποτε αγωνιζόμενο! Όπως και εγώ, όλοι με τους οποίους συνεργάζομαι στην Triumph είναι επικεντρωμένοι να κάνουν τις μοτοσικλέτες όσο καλύτερες μπορούν. Ανυπομονώ να δω τις μοτοσυκλέτες να ανταγωνίζονται σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά ανυπομονώ επίσης όταν μπορώ να βρεθώ σε έναν ντίλερ της Triumph και να ξέρω ότι συμμετείχα σε αυτό το πολύ ξεχωριστό έργο πρότζεκτ».

Βιογραφικό:

Ricky Carmichael – Ο G.O.A.T.

210720_RC_HERO_6x4

Σε πολλούς, αυτός ο νεοεισελθών του hall of fame δεν θα χρειαστεί συστάσεις. Ο Ricky Carmichael είναι ο μεγαλύτερος αγωνιζόμενος Motocross όλων των εποχών. Ως ερασιτέχνης ο RC κέρδισε 67 εθνικά πρωταθλήματα, πριν γίνει επαγγελματίας σε ηλικία 17 ετών. Στην επαγγελματική του καριέρα κέρδισε ένα ρεκόρ 15 πρωταθλημάτων Motocross, με 2 τέλειες σεζόν και άλλα 5 πρωταθλήματα Supercross. Σε συνδυασμό σε Motocross και Supercross RC κέρδισε τον αξεπέραστο αριθμό 150 αγώνων. Πάντα δημοφιλής στο paddock και στους θαυμαστές, ο RC ψηφίστηκε AMA Rider της χρονιάς 5 φορές κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Από τότε που αποχώρησε από το επαγγελματικό επίπεδο αγώνων μοτοκρός ως αθλητής, ο RC εξακολουθεί να συμμετέχει σε μεγάλο βαθμό στο άθλημα που αγαπά, από την κατοχή μιας ομάδας που κερδίζει πρωτάθλημα, τον σχεδιασμό πιστών για το Daytona Supercross, τη διοίκηση του Πανεπιστημίου Ricky Carmichael, τον σχολιασμό του Monster Energy AMA Supercross, και τη συνεργασία με την Triumph ως μέρος της πιο συναρπαστικής εξέλιξης του αθλήματός του του εδώ και δεκαετίες.

Βιογραφικό:

Iván Cervantes – El Torito

210720_IC_HERO_6x4

Η αγωνιστική καριέρα του 5 φορές του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Iván Cervantes ξεκίνησε από το motocross, όπου ο Ισπανός κέρδισε 5 εθνικούς τίτλους, πριν μετακομίσει στο enduro το 2002. Σε ηλικία 23 ετών, ο Iván έγραψε ιστορία γινόμενος ο πρώτος Ισπανός πρωταθλητής στην κατηγορία EnduroGP E1. Ακολούθησε με άλλους 3 τίτλους παγκόσμιου πρωταθλήματος στο EnduroGP και έναν τίτλο πρωταθλήματος FIM Indoor Enduro World Cup. Το 2008 ο Iván έγινε ο πρώτος και μοναδικός συνολικός νικητής της Ισπανίας, στην 83η Έκδοση του International Six Day Enduro. Μετά την καριέρα του στο Enduro, ο Iván στράφηκε στο Ντακάρ για την επόμενη πρόκληση, όπου αγωνίστηκε 3 φορές και ολοκλήρωσε τον αναμφισβήτητα πιο δύσκολο αγώνα μοτοσικλέτας στον κόσμο, δύο φορές.

Μετά τη συνταξιοδότησή του από επαγγελματικούς αγώνες, ο Iván ξεκίνησε τη δουλειά του με την Real Federación Motociclista Española, ως Sport Manager του Enduro στην Ισπανία. Σε αυτό το ρόλο ο Iván είναι ο Διευθυντής της Ισπανικής Junior Enduro Team και ο επιθεωρητής της πίστας για το Ισπανικό Εθνικό Πρωτάθλημα Enduro. Η εστίαση του Iván στο να δώσει πίσω στο άθλημα που του έδωσε τόσα πολλά, βρίσκει τον Iván να ενώνεται με την Triumph για την ευκαιρία ζωής να δουλέψει σε ένα νέο από λευκό χαρτί εκτός δρόμου πρότζεκτ.

 

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO